Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a 14 éves lányotok, a hetedikes osztálykiránduláson amikor még 13 volt, ivott alkoholmentes sört?
Figyelt kérdés
A tanáruk tudott róla,strandon voltak amúgy.2016. szept. 23. 05:28
1/17 anonim válasza:
Semmit. Az alkohol mentes sor kb üdítő. És a tanar is tudott róla.
2/17 anonim válasza:
semmit hiszen abba nincs alkohol egy alkoholmentes nem art semmit!!!!!
3/17 anonim válasza:
Mért? Ha alkoholos lett volna mi lenne? Túpélte meg minden.. Nem értem miért kell burokba zárni a gyerekeket.. Max azt mondanám neki, hogy inkább ossza meg velem hogy mikor iszik, vagy mikor tervezi, hogy ha kellek tudjak segíteni bármiben. Megállítani úgy se tudom a tinédzserkor miatt.
4/17 anonim válasza:
Megdícsérném, hogy jol választott. Ha már inni akart, akkor alkoholmenteset igyon.
5/17 anonim válasza:
Csalódtam volna benne, hogy nem alkoholosat ivott :D
6/17 anonim válasza:
Én meg 12 éves szülinapomon ittam gyerekpezsgőt. Méghozzá úgy, hogy a szüleim vették. Na és? :)
Nem lettem züllött alkoholista.
Az "alkoholmentes" italok tulajdonképpen üdítőitalok, speciális ízesítéssel.
Lányod ivott egy sörnek látszó üdítőitalt, a buli kedvéért. Baromira nem látok ebben semmi kivetni valót.
7/17 anonim válasza:
Semmit. Inkább azt igyon, mint kólát.
8/17 anonim válasza:
Nekem tizenkevés évesen a szüleim mindig adtak alkoholmentes sört, ha ők rendeset ittak (sőt, egy kis kortyot még abból is kaptam), szóval semmit. Nem volt benne alkohol, plusz a strandon, a nyári melegben jól jön, hogy hűsít, szóval... nem érdekelne túlzottan :D
9/17 anonim válasza:
Semmit, hiszen az nem sör, hanem üdítő.
10/17 anonim válasza:
Semmivel nem rosszabb, mintha egy pohár limonádét ivott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!