Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most mi legyen osztálykirándul...

Most mi legyen osztálykiránduláson?

Figyelt kérdés
Az osztály nagy része ugye be fog rúgni.És egy kb 5 fős táraság ki marad belőle.Nem a tipikus "gyökerek"hanem az én társaságom,azért mert nagyon könnyen ítélnek el embereket.És ők úgye nem rúgnak be.Nekem viszon 1-2 sörre lenne kedvem meg az osztállyal lógni.De ha oda megyek akkor a barátnőim elítelnek.Mit tegyek hogy ők is oda jöjjenek?
2016. szept. 7. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát az elején menjél te oda a többiekhez, igyál meg velük egy-két sört, aztán mikor ők szétcsapják magukat, akkor te menj vissza a barátnőidhez, aztán csináljatok valamit. Szerintem ez az egyetlen járható út.

Sajnos manapság a fiatalság körében a kulturált ivászat szinte teljesen kihalt, vagy vedelnek vagy teljesen antialkoholisták, alig néhányan vallják a "keveset de minőségit" elvet.

2016. szept. 7. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmit, azt csináld amihez kedved van, aki mások felett ítélkezik az kapja be.
2016. szept. 7. 15:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is csináld azt amihez kedved van. Én személy szerint nem értem azokat se, akik a sárga földig leisszák magukat, de az "antialkesz ítélkezőket" sem.

Ha azért elítélnek, hogy megiszol 1-2 sört akkor nem is a barátaid.

Mondjuk attól is függ, hogy hány évesek vagytok.

2016. szept. 7. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Igazából gimiben, egyetemen rendes srácok is bepiálnak ilyenkor. Sokszor azért, hogy könnyebben merjenek közeledni a csajokhoz, aztán meg már nem tudnak leállni. Csajoknál szerintem az a normálisabb, ha van köztük 1-2 kijelölt ügyeletes józan, aki összeszedi a barátnőit, ha azok túlságosan elengednék magukat.

Az tényleg nem elegáns ha egy csaj bepiál, mert az ilyeneket szokták megdugni páran, szintén nem józan srácok. Aztán a csaj másnak már úgy érzi, hogy megerőszakolták...

2016. szept. 7. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:

nálunk az osztály együtt iszik, az osztályfőnök is közölte, hogy ezt szeretné, mi egyet értettünk vele, van aki többet, van aki kevesebbet, láthatóan nem józan a társaság, de azért nem szörnyű az egész, élvezhető

18/F

2016. szept. 7. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy bárkit is elítélnének. Egyszerűen csak nem akarnak berúgni. Tudod, akik osztálykiránduláson berúgnak, valószínű nem a rendesebb tanulók közé tartoznak. És valószínű, hogy van köztük olyan, aki már csúfolta, piszkálta, valamelyiket a te társaságodból. Ráadásul részegen az ember mindig idiótább, agresszívebb. Én magam ezért sem szeretek berúgni. Nem vagyok józan, olyat csinálok, amivel baj okozhatok, akár magamnak is (nem akarok sem bírságot fizetni, sem törött orral ébredni a kórházban). Könnyebb kihasználni, akár lophatnak is tőlem, vagy olyan helyzetbe kerülhetek, amin utána kiröhögnek majd. Aki okos, az akárhová is megy, trükkösen próbálja kikerülni ezeket a helyzeteket. Azért megyek a haverokkal szórakozni, hogy jól érezzem magam, nem azért, hogy kiröhögjenek, vagy hogy lejárassam magam előttük.

Ezt mind meg lehet spórolni, hogyha szimplán a társaság kedvéért vagyunk jókedvűek, és nem csak azért, mert be vagyunk rúgva. Mondjak egy szomorú tényt? Ha egy társaságban az ember csak akkor jókedvűek, ha részegek, akkor az a társaság tele van unalmas emberekkel. Egy igazi haveri társaságban nem kell berúgni ahhoz, hogy jól érezzem magam közöttük. Ha mégis odáig fajulnak a dolgok, hogy csak részegen bírom ki mellettük, akkor azt a társaságot mihamarabb ott kell hagyni.

"Nekem viszon 1-2 sörre lenne kedvem meg az osztállyal lógni."

Próbáld ki.

2016. szept. 7. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:
hmm. Mi osztálykiránduláson jól berúgtunk, az osztály legjobb tanulója full ötös, a legnagyobb alkesz. És nem ítélünk el senkit, aki nem iszik, azon csak röhögünk amikor mondd valami józanat' :D
2016. szept. 7. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!