Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha megtudnátok,...

Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a 14 éves lányotok, a hetedikes osztálykiránduláson amikor még 13 volt, ivott alkoholmentes sört?

Figyelt kérdés
A tanáruk tudott róla,strandon voltak amúgy.
2016. szept. 23. 05:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy ezzel mi lenne a baj.
2016. szept. 23. 11:17
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, te jól beszélsz magyarul?

Érted, mi az, hogy alkoholmentes?

Azt jelenti, hogy nincs benne alkohol.

Akkor most mi a bajod?

Hogy nem alkoholosat ivott?

2016. szept. 23. 11:27
 13/17 anonim ***** válasza:
97%
A nyári focitáborba vittem egy rekesz alkoholmentes citromos sört direkt a gyerekeknek! Olyan haláliak voltak, úgy jöttek-mentek a sörösdobozzal a kezükben, a legapróbb picúr is, ott menőztek vele, de egy szülőnekbse volt ezzel gondja. Az üdítőital szerintem.
2016. szept. 23. 13:38
 14/17 anonim ***** válasza:
96%

Én nem háborodnék fel. Sokkal rosszabb dolgot csinálnak a a hetedikesek (ezt tanárként mondom).

Ha már a gyerek ivott kölyökpezsgőt, akkor az olyan mintha alkoholmentes sört ivott volna.

2016. szept. 23. 14:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a sört de szerintem nincs ezzel gond.
2016. szept. 23. 15:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem látom ebben a problémát.
2016. szept. 24. 00:52
 17/17 anonim ***** válasza:
56%
Régi a kérdés, de azért leírom, hogy én először 3 évesen ittam először alkoholos sört, amit apukám otthagyott az asztalon fél percre úgy, hogy ne érjem el, aztán valahogy csak elértem, és megittam a negyed pohárral, bár azt se tudtam mi az, és mikor apukám visszajött és kérdezte, hogy hova lett, állítólag azt mondtam, hogy elpárolgott :) És semmi bajom nem lett... Meg kb. 11 éves korom óta szilveszterkor a szüleimmel rendes pezsgővel koccintottunk, persze én nem kaptam sokat :D. Aztán azóta mióta nem otthon szilveszterezek, már más a helyzet, de ez nem ide tartozik :D Szóval nem értem, ezzel mért lenne baj, nincs benne alkohol, tulajdonképp egy egy ízesített ital, amit hívhatnának mondjuk szénsavas üdítőnek, csak ennek az a neve, hogy alkoholmentes sör :) Meg ilyen alapon a rágócigi is baj lenne? :)
2017. febr. 7. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!