Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon el vagyok keseredve....

Nagyon el vagyok keseredve. Lányom 18 éves, nagyon összevesztünk mert rászóltam valamiért. Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Hétvégente barátaival beülnek valamiféle vendéglátóhelyre,sajnos ilyenkor iszogatni is szoktak. Elég sok barátja van,mind ezt csinálja pedig jó iskolába járnak. Már többször előfordult hogy nem egyedül jön haza,hol az egyik hol a másik barátnője,de van egy fiú is a társaságban aki már aludt nála. Ritkán hárman is alszanak amikor hajnalban hazajönnek. Na most megint előfordult ez,és rászóltam hogy mégis hogy gondolja ezt hogy ennyi mindenki megfordult már itt. Teljesen kiakadt,azt mondta bárcsak elköltözhetne,kiabált velem.

Nem tudok vele mit kezdeni,tulajdonképpen azt sem tudom igazam van-e hogy szóltam. Most utál engem,ez nagyon fáj.

Tud valaki használható tanácsot adni ilyen esetre?

2017. jan. 7. 19:32
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként szerintem ez az "engedélykérés" szűk családi kört nézve full hülyeség. Nagymama se kér engedély amikor átjön hozzád este és bekopog, de gondolom, hogyha majd a lányodnak lesz saját lakása átmennél karácsonyozni jó barátnőddel néznél 1-et ha azt mondaná h nemjöhet be v nincs igazam?
2017. jan. 7. 21:42
 32/38 anonim ***** válasza:
94%
#31 te aztán bazira el vagy tévedve öcsém
2017. jan. 7. 21:55
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Egy gyerek akkor is köteles engedélyt kérni a szüleitől/gyámjától hogy beengedhet egy vadidegent a lakásba és vele aludhat e ha a lány elmúlt 18 éves. A lányod jogtalanul háborodott fel. ÉS nem akarlak megbántani, de lelki szemeim előtt egy öntelt válogatós lányt látok aki úgy gondolja magáról joga van mindenhez és nincs benne tisztelet.

Beszéld meg vele hogy legközelebb kérjen engedélyt ha valakit be akar vinni a házba.

2017. jan. 7. 21:56
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
"Egyébként szerintem ez az "engedélykérés" szűk családi kört nézve full hülyeség. Nagymama se kér engedély amikor átjön hozzád" a nagymama CSALÁDTAG. a lány idegeneket vitt fel. Érzed a különbséget? A nagyi aligha fogja kirabolni a lakást vagy megerőszakolni a lányt. Az ivócimbik simán megtehetik. De még ha nem is lesz baj, akkor is sz*r úgy hazamenni hullafáradtan a munkából hogy otthon sincs nyugtod, mert pár kamasz ott alussza ki a mámorát.
2017. jan. 7. 22:16
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
lopásról, erőszakról szó se volt, nem "idegeneket" visz fel, hanem osztálytársait, barátnőit. Ők azért kétlem h megerőszakolnák. (ha jól értem pasikat nem hurcolja haza)
2017. jan. 7. 22:19
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valóban erről volt szó, de az hogy osztálytárs semmire sem garancia. A kollégám lakását konkrétan így rámolták ki. A nagylány (ő se óhajtotta hogy a szülők beledumáljanak a dolgaiba) hazavitte az osztálytársait, az osztálytársak meg vitték a készpénzt meg amit bírtak amikor a lány kidőlt. Be se kellett törniük.
2017. jan. 7. 22:29
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy osztálytárs vagy barátja, egyáltalán nem biztosíték arra hogy ne legyen probléma. A szülő számára lehet ismeretlen és elképzelhető hgoy nem mondott el magáról az a barát semmit a lányodnak ami lényeges volna.

Az engedély alap dolog sok tevékenységben és a családokban is!

2017. jan. 7. 22:31
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Az osztálytársak, barátnők nem biztos, hogy mind ismerősek a többi családtag számára, és pláne ha nem csak beugranak, hanem aludni mennek oda, az nettó bunkóság. Egyébként pedig a nagymamának is illik előre szólni, ha jönni akar.
2017. jan. 7. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!