Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel megint összevesztünk, szerinte nem figyelek rá eléggé, szerintetek is én vagyok a hibás?
Sok lány érzi úgy, hogy a haverok előrébb vannak, bár itt most nem Te vagy a hibás. Nem tudjátok amúgy megoldani egyszerre a kettőt?
Néha van, hogy a barátomnak lesz kis kocsmázása a haverjaival, de velem is akar lenni. Ilyenkor megbeszéljük, hogy együtt vagyunk egész nap, este elmegy a haverokkal 3-4 órára, aztán hazajön, és együtt alukálunk. Mondjuk én nem vagyok nehéz eset, el tudok kockulni, olvasok, tanulgatok addig, nem sírok a sarokban, amiért elmegy, inkább jólesik, amiért ragaszkodik ahhoz, hogy velem is lehessen minél hamarabb, és ne csak másnap.
L23
Majd velem nem fog összeveszni.
Hogy van fent facèn?
Inkább örülj hogy szeret mert veled akar lenni!
Egyébként én is megharagudtam volna a helyében.
Szerintem nem te vagy a hibás, ebben az esetben neked adok igazat, kérdező. De megértem a barátnődet is, természetes, hogy rosszul esik neki, amiért nem vele töltöd a szombat estét. Erről nem tehetsz, hiszen ahogy írtad is, direkt megkérdezed, melyik nap lenne jó neki és ő mondta azt, hogy szombaton neki más dolga van. De őt is megértem, hogy nehéz neki most ez az iskolakezdés, hiszen kevesebbet lát és hiányzol neki, érthető, hogy szeretne minél többet veled lenni.
Én azt javaslom, ha megoldható, akkor menj el a haverokkal szombaton, üljetek be délután valahová, nyugodtan beszélgessetek, iszogassatok, és aztán este menj át a barátnődhöz, hogy vele is legyél egy kicsit és ő is megnyugodjon kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!