Nagyon el vagyok keseredve. Lányom 18 éves, nagyon összevesztünk mert rászóltam valamiért. Én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
Hétvégente barátaival beülnek valamiféle vendéglátóhelyre,sajnos ilyenkor iszogatni is szoktak. Elég sok barátja van,mind ezt csinálja pedig jó iskolába járnak. Már többször előfordult hogy nem egyedül jön haza,hol az egyik hol a másik barátnője,de van egy fiú is a társaságban aki már aludt nála. Ritkán hárman is alszanak amikor hajnalban hazajönnek. Na most megint előfordult ez,és rászóltam hogy mégis hogy gondolja ezt hogy ennyi mindenki megfordult már itt. Teljesen kiakadt,azt mondta bárcsak elköltözhetne,kiabált velem.
Nem tudok vele mit kezdeni,tulajdonképpen azt sem tudom igazam van-e hogy szóltam. Most utál engem,ez nagyon fáj.
Tud valaki használható tanácsot adni ilyen esetre?
2017. jan. 7. 19:32
11/38 anonim válasza:
És az jobb lesz ha ő alszik majd az idegen pasiknál iszogatás után?
12/38 A kérdező kommentje:
Hát ez az 12-es! Pont ez járt az eszemben sokszor,még mindig jobb így hogy tudom hol van. Akkor hibáztam hogy rászóltam?
2017. jan. 7. 20:00
13/38 anonim válasza:
Nem, ő hibázott mikor nem kérdezte meg hogy a barátai nálatok aludhatnak-e. Ha szólna kiket visz haza, és valami baja esne, vagy bántaná valamelyik, legalább lenne róla fogalmad róla kik voltak vele.
14/38 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nem gond, csak szóljon előtte vagy írjon egy üzenetet ki alszik ott, így te sem lepődsz meg amikor hazaérsz.
15/38 anonim válasza:
Az ilyen hülyék miatt szidják az öregasszonyok a mai fiatalokat. Szégyen hogy a megkérdezésed nélkül visz haza mindenkit
16/38 anonim válasza:
Nem elég, hogy iszákos, még ribizli is. Ráadásul pofátlan, tiszteletlen. Nagyon el lett cseszve a nevelése.
17/38 anonim válasza:
Eddig hibáztál, hogy elkapattad. Most már nehéz lesz új szabályokat hozni, de meg kell próbálni.
18/38 A kérdező kommentje:
Nekem sem tetszik az időnkénti italozás,lévén én abszolút nem alkoholizálok. Sajnos azt látom az osztálytársai többsége ugyanilyen. Egyébként nem könnyű úgy gyereket nevelni hogy sokat vagyok távol amikor dolgozom. Biztosan hiányzik az apai szigor. Sajnálom a gyereket,talán miattam lett ilyen.
2017. jan. 7. 20:15
19/38 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Nem vagy fogadós, hogy nálad lógjon mindenféle jöttment idegen. Ha a kisasszony költözni akar, én nem tartanám vissza, majd meglátná, milyen jó dolga van most.
20/38 A kérdező kommentje:
Legjobban az bánt hogy meg sem tudom vele beszélni a dolgokat. Ha beleszólok az életébe,teljesen felháborodik. Nem értem ez miként alakult ki,mindig nagyon szerettem őt ahogy most is. Nyilván nem akarom hogy elköltözzön,még iskolába jár.
2017. jan. 7. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!