Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon el vagyok keseredve....

Nagyon el vagyok keseredve. Lányom 18 éves, nagyon összevesztünk mert rászóltam valamiért. Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Hétvégente barátaival beülnek valamiféle vendéglátóhelyre,sajnos ilyenkor iszogatni is szoktak. Elég sok barátja van,mind ezt csinálja pedig jó iskolába járnak. Már többször előfordult hogy nem egyedül jön haza,hol az egyik hol a másik barátnője,de van egy fiú is a társaságban aki már aludt nála. Ritkán hárman is alszanak amikor hajnalban hazajönnek. Na most megint előfordult ez,és rászóltam hogy mégis hogy gondolja ezt hogy ennyi mindenki megfordult már itt. Teljesen kiakadt,azt mondta bárcsak elköltözhetne,kiabált velem.

Nem tudok vele mit kezdeni,tulajdonképpen azt sem tudom igazam van-e hogy szóltam. Most utál engem,ez nagyon fáj.

Tud valaki használható tanácsot adni ilyen esetre?

2017. jan. 7. 19:32
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Valaki kérdezte privátban,a lányomnak nincs kapcsolata. Csupán barátai vannak. Hazudni azt nem szokott,nem vettem észre.
2017. jan. 7. 20:30
 22/38 anonim ***** válasza:
94%
A kommentjeidből süt a bizonytalanság és a bűntudat. Állj a sarkadra, mert a lányod pont ezeket használja ki. Beszéld meg vele, ki aludhat ott és ki nem, szóljon előre, ha esélyes, hogy valakit (aki időnként a te engedélyeddel alhat ott) hazavinne buli után. Légy következetes és határozott, ezzel neki is jót teszel, még ha most hisztizik is miatta.
2017. jan. 7. 20:30
 23/38 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja ne szóljak bele a dolgaiba,most hogy 18 gondolom még jobban ezt szeretné. Igaza van utolsó hozzá szólónak. Bizonytalan vagyok vele kapcsolatban hogyan lenne helyes és bűntudatom is van mert miattam vagyunk ketten. Ugyanis én akartam elválni. Ezzel a lépésemmel elvettem az apját és az esélyt hogy családban nőjön fel. Mindig a legjobbat akartam neki,mégis talán a legrosszabbat tettem vele a válással. És emiatt sokat volt egyedül amikor dolgoztam,szerintem ez sem normális. Ezért vagyok bizonytalan,sokszor nem tudom kire haragudjak magamra vagy rá amikor szemtelen velem.
2017. jan. 7. 20:40
 24/38 anonim ***** válasza:
91%
Az hogy kit engedsz fel a lakásodba az pont nem az ő dolga, tehát azzal nem szólsz bele... Mintha ő irányítana téged, ami nem épp jó, valóban gyenge vagy és ezt ő ki is használja.
2017. jan. 7. 20:46
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért a válásért ne egyedül magadat okold, egy kapcsolat megromlásához két ember kell. Akkor is, ha végül csak az egyik fél akar válni. Nem is beszélve arról, hogy sokszor egy válás jobb, mint egy feszültségekkel teli házasság. Az apja nem tartja vele a kapcsolatot? Ha nem, az rajta (az apán) múlik.
2017. jan. 7. 21:04
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Valahol olvastam, hogy betöréskor mindig az fáj, hogy megsértették a magánszférát. Neked is megsértették az intim szférádat a hívatlan vendégek. Te vagy az anyukafőnök, az van, amit te eltűrsz, megengedsz. Neki kell hozzád alkalmazkodni és nem fordítva, hiába is kéri ezt ordítva. Mi az, hogy utál? Téged valami zavar, azt szóvá tetted (kiálltál magadért) és ezért utál? Azért ne legyen lelkiismeret furdalásod, mert elváltál. Valamit nem hagytál, kiálltál magadért és így döntöttél. Ne hibáztasd magad. Lehet, hogy rosszul döntöttél, de lehet, ha nem válsz el, belebetegedtél volna már, és lenne a gyerekednek egy rossz házasságban élő szülei, beteg anyával. Valahol olvastam, ha anyád megkér valamire, akkor ne a hangod emeld fel, hanem a segged.
2017. jan. 7. 21:27
 27/38 anonim ***** válasza:
0%
"sajnos ilyenkor iszogatni is szoktak. Elég sok barátja van,mind ezt csinálja pedig jó iskolába járnak" Ez a felfogás máris rossz én kiválló iskolákba jártam végig és fizum is 5össel kezdődik és nem 5 számjegyű mégis "iszogatok" ez miért rossz????? Egyébként nem igazán értem a problémád először úgy értettem h folyton más pasit hoz haza és unod h mindig mással hempereg de nem barátnőit hozza haza szóval wtf do you problem?
2017. jan. 7. 21:30
 28/38 anonim ***** válasza:
35%
22-esnek igaza van. Beszéld meg vele a szabályokat. A Te lakásod, igenis kérjen engedélyt, hogy ott aludhasson barátnője. A tudtod nélkül ez nem helyes. Nem vagy panzió. Sajnos azt hiszik övék a világ mert 18 évesek lettek. Megértelek, de muszáj a sarkadra állnod még ha a lányodnak nem is tetszik. Ha másképp nem megy ha van a telóján mobil internet tiltsd le. És korlátozd az otthoni számítógép használatot. Ha ő nem partner a kapcsolatotokban, neked sem kötelező luxust biztosítani neki.
2017. jan. 7. 21:30
 29/38 anonim ***** válasza:
27%
Nincs neki kapcsolata persze, az egy éjszakásokat szereti és az édes hármast...
2017. jan. 7. 21:31
 30/38 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó, az még rendben is lenne ha a saját lakásában csinálná
2017. jan. 7. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!