Nektek rosszul esne ha azért nem mehetnétek a szüleitekkel kirándulni mert "nincs már hely"? (mert hívtak másokat)
Figyelt kérdés
Nagyon szerettem volna menni velük, mert ilyenkor mindig nagyon jol szórakozok, de most kijelentették hogy nincs már hely az autóba, mert hívtak 2 ismerőst.(busszal nem tudok menni, mással meg nincs mivel) Egyértelműen azert hogy ne kelljen rám költeni, és ne menjek.Nem arról van szó hogy kettesben akarnak maradni, mert megy tesóm is.Nektek nem esne rosszul? 17/L2017. jan. 7. 13:10
21/23 anonim válasza:
Én is az elsővel értek egyet. Simán lerázták a kérdezőt. Az nem indok, hogy a 10 éves kisöccsét azért kellett vinni, mert kicsi. Egyrészt tíz éves gyereket már otthon lehet hagyni, másrészt egy 17 évesre rá lehet bízni egy gyereket. Innentől nincs mivel magyarázni, ő miért nem mehetett.
22/23 anonim válasza:
Inkább örülnék neki én is 17vok de ez az a kor amikor inkább a szülők hagyanak békén és töltsek velük minél kevesebb időt mert csak felbasszák az agyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!