Nektek rosszul esne ha azért nem mehetnétek a szüleitekkel kirándulni mert "nincs már hely"? (mert hívtak másokat)
"Egyértelműen azert hogy ne kelljen rám költeni, és ne menjek."
Mit kell rád külön költeni egy kiránduláson..?
Én szüleim is ha kitalálnak ilyet mindig úgy oldják meg hogy mindenki tudjon menni. Volt rá példa hogy egy autóval tudtuk megoldani és heten mentünk volna, akkor úgy oldottuk meg hogy néhányan elmentek busszal a helyszínhez közeli megállóig, és oda visszament értük autóval hogy mégse kelljen teljes utat megtenni két ember miatt.
Egyébként ez nekem is nagyon rosszul esne, egyszer volt olyan amikor nem vettem részt ilyenbe mert diákmunkára jártam és akkor mindkét hétvégi napon dolgoznom kellett, de azt nem is bántam, mert alapból olyan kirándulás volt ami engem nem is érdekelt szinte.
Azért hívtak másokat, mert alapból nem családi kirándulást akartak, hanem a barátaikkal akarnak lenni egy kicsit. A tesódat meg "muszájból" vitték magukkal, mert még kicsi ahhoz, hogy otthon legyen egyedül, ha a szabad helyre te kerülsz.
Ha mindketten otthon maradtatok volna, akkor az nem tetszene, hogy lepasszolták neked a tesód, és akkor azért hőbörögnél a gyakorin.
" Egyértelműen azert hogy ne kelljen rám költeni, és ne menjek"
Nem minden rólad szól ám. Sőt, ez most pont, hogy a szüleidről szól, hogy ők az ismerőseikkel szeretnének lenni.
Te miért nem csinálsz programot a saját barátaiddal? A kicsit nem hagyhatták otthon, de feltételezték,hogy te vagy annyira nagylány, hogy nem picsogsz a neten, hanem éled az életed.
Amúgy,már meg ne sértődj, de egy NEM családi kiránduláson sokkal idegesítőbb egy tini, aki minden felnőtt beszélgetésbe beleszól,mert nagylánynak hiszi magát,mint egy kicsi, aki elvan egy bottal is órákig, és nem érdekli, hogy a szülei miről beszélgetnek.
Persze, hogy rosszul.
Mert ha a barátaikkal (vagy kettesben) akarna menni, az más kérdés, az természetes.
De hogy az egyik gyereket viszik, a másikat meg nem, az védhetetlen (kivéve, ha az egyik nem akar / nincs ideje elmenni).
"Egyértelműen azert hogy ne kelljen rám költeni"
ez azt jeleni, hogy ha kirándultok, akkor te minden vackot megvetetsz a szüleiddel, vagy csak a belépőket kell fizetni utánad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!