Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más egyedülállót is piszkálnak...

Más egyedülállót is piszkálnak azzal, hogy nincs kapcsolata?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok, még nem volt komoly kapcsolatom. Rendszeres téma ez otthon, még a szomszédunk is majdnem heti szintem hozza fel, hogy :" jaj mi lesz így veled..." Nem számolok be a magánéletemről otthon, főleg mert 5 éve nem a szüleimmel élek, így az alkalmi próbálkozásokról nem tudnak és nem is kívánok erről beszélni (mivel rendkívül pletykás a család, így 2 ht múlva a fél város tudná). A leginkább zavaró dolog számomra, hogy nem attól félnek, hogy magányos leszek vagy nehezebb lenne egyedül élni, hanem hogy a nyakukra maradok, nem "szabadulnak meg tőlem".

Már ott tartunk, hogy a nagymamám értem és a 21 éves öcsémért imádkozik, hogy végre legyen párunk...

Tudom, hogy valahol ez sem természetes és másnak ilyenkor családja és gyereke van már, de ez eddig így alakult,nehéz ellene igazán tenni és nem akarok mindenáron belemenni egy kapcsolatba, csak hogy legyen valakim.

2017. jan. 6. 23:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Csak evvel piszkálnak a szüleim. Baromi unalmas és irritáló. Én még nem találtam ki, hogy mit lehetne evvel kezdeni azon kívül, hogy csajoznék. Ugyanis amíg az ő házukban lakom az ő kenyerüket eszem úgymond van bele szólásuk az életembe. Viszont én meg nem akarok párkapcsolatot. Egy kiút van esetemben az elköltözés. De utóbbinak egyenlőre anyagi akadályai vannak. A te esetedben nem értem a problémát mivel külön élsz már jó rég ideje. Szerintem nemes egyszerűséggel összekel hívni a problémás családtagokat és normális hangvétellel elkel mondani hogy: a piszkálás nem segít, nem akarod hogy belefolyjanak a magánéletedbe. És tudatni velük hogy akármit tesznek, mondanak az maximum csak ront a helyzeten.
2017. júl. 3. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!