Más egyedülállót is piszkálnak azzal, hogy nincs kapcsolata?
24 éves lány vagyok, még nem volt komoly kapcsolatom. Rendszeres téma ez otthon, még a szomszédunk is majdnem heti szintem hozza fel, hogy :" jaj mi lesz így veled..." Nem számolok be a magánéletemről otthon, főleg mert 5 éve nem a szüleimmel élek, így az alkalmi próbálkozásokról nem tudnak és nem is kívánok erről beszélni (mivel rendkívül pletykás a család, így 2 ht múlva a fél város tudná). A leginkább zavaró dolog számomra, hogy nem attól félnek, hogy magányos leszek vagy nehezebb lenne egyedül élni, hanem hogy a nyakukra maradok, nem "szabadulnak meg tőlem".
Már ott tartunk, hogy a nagymamám értem és a 21 éves öcsémért imádkozik, hogy végre legyen párunk...
Tudom, hogy valahol ez sem természetes és másnak ilyenkor családja és gyereke van már, de ez eddig így alakult,nehéz ellene igazán tenni és nem akarok mindenáron belemenni egy kapcsolatba, csak hogy legyen valakim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!