Más egyedülállót is piszkálnak azzal, hogy nincs kapcsolata?
24 éves lány vagyok, még nem volt komoly kapcsolatom. Rendszeres téma ez otthon, még a szomszédunk is majdnem heti szintem hozza fel, hogy :" jaj mi lesz így veled..." Nem számolok be a magánéletemről otthon, főleg mert 5 éve nem a szüleimmel élek, így az alkalmi próbálkozásokról nem tudnak és nem is kívánok erről beszélni (mivel rendkívül pletykás a család, így 2 ht múlva a fél város tudná). A leginkább zavaró dolog számomra, hogy nem attól félnek, hogy magányos leszek vagy nehezebb lenne egyedül élni, hanem hogy a nyakukra maradok, nem "szabadulnak meg tőlem".
Már ott tartunk, hogy a nagymamám értem és a 21 éves öcsémért imádkozik, hogy végre legyen párunk...
Tudom, hogy valahol ez sem természetes és másnak ilyenkor családja és gyereke van már, de ez eddig így alakult,nehéz ellene igazán tenni és nem akarok mindenáron belemenni egy kapcsolatba, csak hogy legyen valakim.
Nem vagy egyedül, minden életkorban minden élethelyzetben lehet ismerősöktől, családtagoktól macerálást hallgatni.
Ha van párod, miért nem házasodtok össze, ha házasok vagytok, miért nincs gyerek, ha van minden miért laktok még albérletben, ha saját lakás, miért van csak egy gyerek, ha kettő van, mért nincs három, ha három van nem sok az?
Mindenki megkapja:) ez sajnos ilyen, nem szabad vele túl sokat foglalkozni:(
24 évesen még nem volt egyetlen egy komoly kapcsolatod sem, az azért elég durva!
Ez nekem igenis arra utal, hogy képtelen vagy kötődni, empátiára, és ahogy jönne esetleg valaki, akkor mindig falakat építesz magad köré, hogy nehogy közelebb kerülhessen hozzád!
Ez nem kicsit beteges, ezen azért erősen elgondolkoznék, hogy MIÉRT nem akarsz te máshoz kötődni, és MIÉRT nem akarsz komolyabb kapcsolatot, hogy lehetséges az, hogy neked mindig CSAK alkalmi kapcsolataid voltak?
24 évesen azért már MINIMUM egyszer átesik mindenki azon, hogy szerelmes lesz, és akibe szerelmes, azzal "jár", komolyabb kapcsolata van vele.
Én megértem a szüleid, ismerőseid aggodalmát is, de velük is meg kellene beszélned, hogy ne aggódjanak érted, csak élni szeretnéd az életed.
De mondom, megértem őket is.
Igen, szinte mindenkit.
Én is megkapom hetente, volt hogy Apám csak azért felhívott, hogy ezt elmondhassa. :)
Ha valakit meg bemutatok nekik, akkor rögtön házasítanának. Ha meg utána mégis vége lesz, akkor "jajj, kisfiam, hát ezzel a lánnyal is minek kellett szakítani, mikor házasodsz már meg, mikor lesznek unokáink"...
30F
5: "24 évesen azért már MINIMUM egyszer átesik mindenki azon, hogy szerelmes lesz, és akibe szerelmes, azzal "jár", komolyabb kapcsolata van vele. "
Talán már hallottál viszonzatlan szerelemről és/vagy szexuális visszautasításról...
Nem hinném, hogy bármilyen bajom lenne emiatt vagy nem vagyok empatikus, nem tudok kötődni,mivel a párkapcsolati dolgokhoz is némi szerencse kell. Aki nekem tetszik annak én nem és fordítva.Jobb ha valaki kapcsolatfüggő?!
Nem vagyok egy csinos vagy különösebben gazdag stb. nő, így ez sem könnyíti meg a dolgokat.
Sajnos nem egy ismerősöm van, aki hasonló cipőben jár, nem hinném, hogy mind betegek vagyunk... :D
Persze, voltak plátói szerelmeim vagy kezdtek dolgok alakulni, de nem lett semmi a végén.
De köszönöm a megnyugtatást, mert valószínűleg utána tényleg jönnének az esküvős, unokás kérdések amik szintén idegesítenének, mert egyik sem lenne még abszolút napirenden! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!