Más egyedülállót is piszkálnak azzal, hogy nincs kapcsolata?
24 éves lány vagyok, még nem volt komoly kapcsolatom. Rendszeres téma ez otthon, még a szomszédunk is majdnem heti szintem hozza fel, hogy :" jaj mi lesz így veled..." Nem számolok be a magánéletemről otthon, főleg mert 5 éve nem a szüleimmel élek, így az alkalmi próbálkozásokról nem tudnak és nem is kívánok erről beszélni (mivel rendkívül pletykás a család, így 2 ht múlva a fél város tudná). A leginkább zavaró dolog számomra, hogy nem attól félnek, hogy magányos leszek vagy nehezebb lenne egyedül élni, hanem hogy a nyakukra maradok, nem "szabadulnak meg tőlem".
Már ott tartunk, hogy a nagymamám értem és a 21 éves öcsémért imádkozik, hogy végre legyen párunk...
Tudom, hogy valahol ez sem természetes és másnak ilyenkor családja és gyereke van már, de ez eddig így alakult,nehéz ellene igazán tenni és nem akarok mindenáron belemenni egy kapcsolatba, csak hogy legyen valakim.
Téged szerintem minden idegesítene...
8-as: Neked csak 30 éves korodban lett az, hogy az akkori EGYETLEN komoly kapcsolatot tudtad kialakítani?
" Én 30 évesen találtam meg az igazit, "
Mert, ha nem, akkor már megbocsáss, de nem ide vág a téma, mivel a kérdezőnél még - egyetlen egy - komoly kapcsolat sem volt.
Az pedig természetes, hogy mindenki keresi az "igazit", és minden tartósabb, komoly kapcsolat úgy indul, hogy "igazi" lesz, aztán a végén kiderül, hogy mégsem ezért, vagy azért.
Tehát a 8-ashoz kérdés: neked 30 éves korodban volt az ELSŐ komoly párkapcsolatod? Mert azért az se normális, valljuk be :D
Nyugodjál meg, a tapló emberek mindig is bombázni fognak ilyesmivel:
Ha nincs senkid, miért nincs, mikor lesz stb.
Ha van, akkor mikor költöztök össze, házasodtok meg;
Ha házasok vagytok, mikor lesz már gyerek;
Ha van gyerek, akkor miért nem szoptatod/szoptatod stb.
Ha van gyerek,mikor jön a következő;
Ha túl sok van, minek ennyi, hogy fogod eltartani, ha ez és ez lesz;
Ha nagyobb a gyerek, mi lesz belőle, mit tanul, mit nem tanul;
Ha nagy a gyerek, mikor lesz unoka, miért ér veletek, miért nem él veletek, miért megy el a városból, miért nem megy el a városból...
Hidd el, ez vég nélküli, a legjobb, ha meg se hallod, vagy visszavágsz valami olyat, amitől eláll a szava, legfeljebb elkönyvel bunkónak (önmagába sose száll, hogy mit mászik bele más életébe...), de legalább befogja :)
31 éves vagyok, szingli, és eszem ágában sincs párkapcsolatba kezdeni.
Rám nem néznek furcsán. Amúgy senkinek semmi köze hozzá.
Kedves 11-es! Volt tartós kapcsolatom előtte. Viszont írta, hogy próbálkozásai vannak. Sajnos nem mindig csak rajtunk múlik...az sem jobb, hogy az egyik ismerősöm már olyan görcsösen akar tartós kapcsolatot, hogy kapaszkodik mindenkibe, így egy hét után menekülnek előle. Az emberek azt látják ebből, hogy hetente más psija van...ez sem jobb. A kérdező írta, hogy vannak alkalmi dolgok. Ez lehet más értelemben nem egyéjszakás kaland, hanem 1-2 hónapig tartó ismerkedés, szex stb. Van aki erre azt mondja, komoly kapcsolata van... Azért, mert általánosságban az emberek több kapcsolattal próbálkoznak, mire lesz egy tényleg tartós, nem biztos, hogy az a normális. Volt osztálytársam mindig a tanulásra koncentrált, és volt olyan szerencsés, hogy a fősuli után azonnal megtalálta a jelenlegi férjét, holott előtte nem volt kapcsolatban. Ez a dolog nagyrészt döntés és a másik hozzáállásának kérdése is. Szerintem nem kell ezért hibáztatni, vagy kigúnyolni valakit.
Kedves 12-es! Én a nő vagyok a történetben, 12 évesen kezdtem főzni, 18 évesen önellátó voltam, mégis 30 éves koromig nem becsülte meg senki :)
8-as voltam.
"Szerintem meg normális. Nem csodálom, hogy nehezen talált normális nőt a 30 éves. Ritka Magyarországon, mint a fehér holló. Kell a fenének egy főzni nem tudó, bulizós, gyakran részeg, 14 évesen nem szűz nőstény."
12#-es, értelmezni nem tudó, lázálmos képzelgőnek: SEHOL nem írta a 8-as, hogy ő férfi lenne... HOL ÁLMODTAD EZT?
"Volt tartós kapcsolatom előtte. Viszont írta, hogy próbálkozásai vannak. "
A plátói, az nem próbálkozás. Az meg, hogy neked volt tartós kapcsolatod előtte, az nem vethető össze az itteni kérdezővel. Mert neki viszont nem volt. Tehát köze nincs ahhoz, ami a probléma gyökere, te se a kérdésre válaszoltál. Mindenki el tudná mesélni az életét, ahogy te is. De ez nem ide tartozik, nem vág a téma jellegébe, ahol komoly gondok vannak. Egy 24 évesnek rengeteg hódolója kell, hogy legyen, ilyenkor kellene a legjobban élnie. Társasági élet, stb. Olyan nincs ami itt a GYÍK-on is jellemző, hogy csupa rinyálós, életképtelen egyed arról panaszkodik, hogy nincs senkije, egyedül van, mint az ujja, és nincs társasága, magányos. Ilyen nincs! Normális embereknél legalábbis. Most nem a kérdezőről beszélek, de már elegem van ezekből az életképtelen "depis" rinyagépekből! Meg az összes "öngyi" akar lenni! Valaki meg egy pár meg nem kapott cipő miatt akar világgá menni, és "öngyi" lenni! Az ilyeneknek 2 nagy tasli, hogy végre magukhoz térjenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!