Folyton csikiznek piszkálnak otthon, mert én nem lettem tinir! B! . Mért?
15 éves lány vagyok. A szüleim elváltak. Van egy 18 éves nővérem aki a válás óta apával él.
Decemberben apához kellet költöznöm.
Apa az új feleségével annak 14 éves lányaval és a Nővéremmel lakik együtt és a születendő közös gyerekükkel.
Egy 3 szoba+pici nappalis lakásban lakunk. A nővérem fogadott be a szobájába.
Mivel ők az ország másik végén laktak így kolis voltam hétvégén voltam csak otthon mikor a nővérem a párjánál.
Ahogy teltek az idők elkezdtek cikizni hogy nekem a keverék kutyák jobban tetszenek mint a yorkik meg az ahoz hasonlók. Én mért nem járok szoliba meg fitnesz terembe , mért nem öltözködök csinosan. Mint a többi lány ( tucat lány)
A tesóm volt az egyedüli aki normális volt , pedig neki is mindene mű a haja, a cicije, szempillaja. De meg értett.
Vásárolni mindig együtt mentünk mivel apám nőjének nem tetszett ami nekem így én kb soha semmit nem kaptam. A tesóm vett ruhákat pontosabban a barátja.
Most hogy mar hetek kérdése és megszületik a pici. Útban vagyok a nővérem is elköltözött a párjához nagyon sokat ott vagyok mert "otthon" piszkálnak a kinézetem miatt.
De ők is élnék az életük nem pedig engem babusgatnának. Hogy lehetne jobb a helyzetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!