Szülők ti mit szólnátok hozzá ha azért piszkálnák a fiatokat, mert ő harcolja ki magánam, tehát nem ok nélkül?
Figyelt kérdés
Pl ő az első padban ül a mögötte ülő mozgatja a lábát mert unatkozik, ezért véletlenül megrúgja a székét a fiatoknak erre ő felkel és ad egy pofont a mögötte ülőnek az ideges lesz és, és úgy orrba veri hogy kifekszik. Egész órán a haját állítgatja tökörrel, tehát furcsán viselkedik. Kinézi a cigarettát a többieknek a szájából, állandóan kunyerál de ő senkinek nem ad semmit, sajnál mindent. Képest egész órán sírni a tanárnak hogy megadja neki a dolgozatra a 3-ast ha 1-2 ponton múlt, de egyébként a tanár senkinek sem adja meg. Az osztálytársai ezért gyakorlat után mindig eldugják a tolltartóját hogy ő jöjjön ki legkésőbb az ajtóban várják, és úgynevezett szappanos pofont adnak neki, tehát szappannal arcon vágják. Ilyen helyzetben ti kinek adnátok igazat? (Nem az osztálytársuk vagyok, csak egy kölső szemlélő)2016. febr. 9. 08:34
1/20 A kérdező kommentje:
Kiegészítés: Sokszor a tanároknak is elegük van belőle, mert állandóan nyafog. (Nem autista gyerekről van szó)
2016. febr. 9. 08:36
2/20 anonim válasza:
Szülőként már rég orvoshoz vittem volna a hülye fiamat.
3/20 anonim válasza:
Megmondanam neki hogy akkor kotekedjen, ha utana meg is tudja vedeni magat, ne pofozgasson nala erosebbeket.
4/20 anonim válasza:
Kivételesen a piszkálodóknak van igaza,ez a gyerek nem normális.
Én is orvoshoz(pszichológus vagy pszichiáter).
6/20 A kérdező kommentje:
De iskolán kívül normálisan viselkedik, szoktal együtt elmenni gyors kajáldákban is. Csak iskolában viselkedik így,.
2016. febr. 9. 09:06
7/20 A kérdező kommentje:
Tehát télleg ezt nem értem hogy iskolán kívül nem ilyen, iskolán belül mintha direkt provokálná magát, mintha élvezné.
2016. febr. 9. 09:09
8/20 anonim válasza:
Néhány atyai pofon átkonfigurálná.
9/20 anonim válasza:
Tanárok engedélyével több órán is titokban fel kell venni, of szülőt behívja, megmutatja, aztán apuci otthon helyre rakja a kicsi fiát, hogy a suliban tanulni kell nem páváskodni.
10/20 anonim válasza:
Ha máshol normálisan viselkedik akkor lehet ha az iskolába történt régebb valami. Ezt leginkább pszichológus tudná kideríteni. Vagy lehet kiskori trauma. A legegészségesebb neki tényleg az lenne ha elvinnéd orvoshoz.
Amúgy hány éves gyerekről van szó? (márcsak a cigi miatt is kérdem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!