Ha a gyerekeid (ikrek) egymás helyett járnának vizsgázni, mit szólnátok?
Adott a helyzet. Egynemű iker gyerekeid vannak, akik egyetemre járnak.Van,hogy 1-1 vizsgára egyik a másik helyett megy el és fordítva.
Most arra készülnek,hogy a nyelvvizsgát "hamisítják"meg. Magyarán a nyelvet jobban beszélő gyereked menne el a másik helyett nyelvvizsgázni.
Mit szólnátok ehhez, mint szülő?Akárhogy is nézzük, ez bűncselekmény. A lebukási esély minimális.
Nem díjaznám.
Abban az esetben elnézném (ha nyilvánosan nem is helyeselném), ha a tudásuk egyforma, csak az egyik pánikolós és pusztán ezért megbukna.
Te melyik vagy? Aki megy, vagy aki helyett mennek? :)
Nem örülnék neki, mert ha lebuknak, akkor sokkal többet vesztenek egy nyelvvizsgánál.
Bíróság, idézések, perindítás, és az erkölcsijükbe is belekerül, mint csalás, okirattal való visszaélés, stb.
A helyzettől függ.
Pl. vezetésnél forgalmi vizsgánál nagyon kiakadnék, és tennék valamit ellene, ha megtudnám, hogy ilyenre készülnek. Hiszen ez veszélyes.
Nyelvvizsgánál attól függ, hogy hogyan állnak a nyelvből. Ha az egyik tök hülye belőle és elküldi a másikat, aki jó, akkor kiakadnék.
Ha az egyik nem rossz, de nagyon fél és nagy a tétje, pl. sulihoz van munkához nagyon kell a vizsga és nincs idő újra csinálni, akkor nem akadnék ki.
Valamennyire bulinak tekintetném. Én is biztosan kihasználtam volna bizonyos esetekben ezt a lehetőséget.
Persze ez csak olyan helyen működhet, ahol senki sem ismeri őket. Mert én ismerek ikreket és ha kicsit megismered őket, akkor nem érted, hogy mások hogyan is keverhetik össze őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!