Szülők! Ti mit szólnátok ahhoz hogyha a gyereketek menő, sztár akarna lenni?
Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 20:03
1/22 anonim válasza:
Az oviban meg mindenki az akar lenni, nincs ezzel baj. De jobb kidobni a tv-t meg idoben.
3/22 A kérdező kommentje:
énekes sztár, gazdag
2016. jan. 15. 20:05
4/22 anonim válasza:
Kérdező, te nem voltál gyerek?
MINDEN gyerek sztár akar lenni, mikor mi az aktuális kedvenc!
Énekes, rocksztár, színész, sportoló, stb!
5/22 anonim válasza:
A két és fél éves pasimnak bugi van a lábában, és vonó a vérében. Ha így marad, én fogok mindig az első sor közepén csápolni neki. ;)
Ha van tehetsége is a vágyaihoz, támogatni fogom.
7/22 anonim válasza:
ha tényleg van hozzá tehetsége akkor támogatom, én is énekelek egy helyi bandában, de nekem eszemben sincs ennél komolyabb dologban gondolkodni, bármennyire is kecsegetető egy fiatalnak a sztárélet, azért elég rendesen van árnyoldala is amiről nem beszélnek :) elmondanám neki mire számítson a zenei világban és ha még mindig úgy gondolja neki ez kell, és még egyszer kihangsúlyozom, hogy :tényleg van hozzá tehetsége! akkor mellette állnék
8/22 anonim válasza:
hát sajnos a mai Éjjel nappalos, Való világos korunkban még esélye is lehet rá, ha bárkivel hajlandó lefeküdni, nyilvánosan leégetni magát, és jobban néz ki egy rühes pulinál
10/22 anonim válasza:
celeb vagy van valami valós tehetsége is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!