Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mit szólnátok...

Szülők! Ti mit szólnátok ahhoz hogyha a gyereketek menő, sztár akarna lenni?

Figyelt kérdés

#menő #szár #fiú tini
2016. jan. 15. 20:03
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Minden gyerek sztár akar lenni,Én is az akartam.Aztán mikor 5 évvel ezután rájöttem hogy rossz hangom van.Ilyen az élet.
2016. jan. 15. 20:55
 12/22 anonim ***** válasza:

Énekesként gazdag itt Magyarországon?? O.o :D

hacsak nem leszel celeb akit mindenki utál alig ha leszel itt gazdag. :D

2016. jan. 15. 20:58
 13/22 anonim ***** válasza:

csak így sztár? Én megkérdezném miben akar sztár lenni, és miből akar gazdag lenni. Ha erre van konkrét válasza, meg tehetsége, támogatnám :)

ha azt mondja, mindegy, csak sztár legyen, akkor meg nagyon sürgősen felvilágosítanám az életről, meg a kitartásról, meg a munkáról, meg hogy a szerencsét is kovácsolni kell, nem lesz csak úgy... És addig rágnám a fülét, míg fel nem fogná. Való világos celebség nem játszik felénk.

2016. jan. 15. 21:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Semmit nem szólnék, csak bíznék abban, hogy mire kamaszodik, megjön az esze.
2016. jan. 15. 22:34
 15/22 anonim ***** válasza:
Leülnék vele, megbeszélném, elmondanám neki, hogy ez mivel jár. Oké, hogy az látszik, milyen jó, meg minden, de az éremnek van egy másik oldala is, amit ő nem lát. Ha énekes akar lenni, akkor keresnék egy énektanárt és járatnám hozzá, mellette szolfézsre és valamilyen hangszert is tanulna (pl. gitár, kísérőautomatikás hangszer, zongora, stb.). Majd kiderül, hogy állja a sarat ezen a kemény pályán. Ha hamar feladja, akkor csak hirtelen fellángolás volt, de ha az látszik, hogy érdekli őt és kitartóan csinálja, akkor tovább támogatnám.
2016. jan. 15. 22:38
 16/22 anonim ***** válasza:

Hány éves?

Nem mindegy, hogy 8 éves gyerekről van szó, vagy a 17 éves gyermekedről.

2016. jan. 16. 00:17
 17/22 anonim ***** válasza:

Felnőtt vagyok, én is sztár akarok lenni. Olyan Kim Kardashian-féle, nem csinálok semmit, de adnak mindent.

Csak qrvára senki nem nézné, ahogy válogatom a zöldségesnél a padlizsánt, vagy olvasok, vagy gépezek.

"A tegnapi adásban: letöltötte a The Leftovers-t, és nem érti, mi van. A mai adásban: rájön, hogy működik a DosBox, és gyerekkori játékait játssza. Holnap: megpróbál 5-ös vastagságú fonálból sálat kötni."

2016. jan. 16. 02:31
 18/22 anonim ***** válasza:

Néha unalmamban kapcsolgatom a tévét, kb két hete láttam egy feleségcserés műsort. Az egyik családban a kissrác egy menő kis pö.cs volt, a tesói is az ő talpát nyalták. Tehetség kb semmi, csak akarta, hiszti, szülői támogatás.

NA, gondoltam megnézem, hova jutott (ez kb 10-12 éves felvétel volt, akkor volt 10 körül a gyerek).

Nem lepett meg, amit találtam. Tavaly tavasszal, huszonegy-két évesen felakasztotta magát, depressziós lett.

NAgyon nagy a szülő felelőssége abban, miben támogatja a gyereket. Akár tehetséges, akár tehetségtelen, a földön kell tartani.

2016. jan. 16. 10:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Majd kinövi.
2016. jan. 16. 16:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha énekes szeretne lenni, és van hangja akkor támogatnám. Szerintem jó ha egy szülő támogatja a gyerekét. Beiratnám énektanárhoz is, hogy fejlődjön. És ha ez az álma, akkor bíznék abban hogy valóra válik és boldog lesz a gyerekem.
2016. jan. 17. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!