Szülők! Ti mit szólnátok ahhoz hogyha a gyereketek menő, sztár akarna lenni?
Énekesként gazdag itt Magyarországon?? O.o :D
hacsak nem leszel celeb akit mindenki utál alig ha leszel itt gazdag. :D
csak így sztár? Én megkérdezném miben akar sztár lenni, és miből akar gazdag lenni. Ha erre van konkrét válasza, meg tehetsége, támogatnám :)
ha azt mondja, mindegy, csak sztár legyen, akkor meg nagyon sürgősen felvilágosítanám az életről, meg a kitartásról, meg a munkáról, meg hogy a szerencsét is kovácsolni kell, nem lesz csak úgy... És addig rágnám a fülét, míg fel nem fogná. Való világos celebség nem játszik felénk.
Hány éves?
Nem mindegy, hogy 8 éves gyerekről van szó, vagy a 17 éves gyermekedről.
Felnőtt vagyok, én is sztár akarok lenni. Olyan Kim Kardashian-féle, nem csinálok semmit, de adnak mindent.
Csak qrvára senki nem nézné, ahogy válogatom a zöldségesnél a padlizsánt, vagy olvasok, vagy gépezek.
"A tegnapi adásban: letöltötte a The Leftovers-t, és nem érti, mi van. A mai adásban: rájön, hogy működik a DosBox, és gyerekkori játékait játssza. Holnap: megpróbál 5-ös vastagságú fonálból sálat kötni."
Néha unalmamban kapcsolgatom a tévét, kb két hete láttam egy feleségcserés műsort. Az egyik családban a kissrác egy menő kis pö.cs volt, a tesói is az ő talpát nyalták. Tehetség kb semmi, csak akarta, hiszti, szülői támogatás.
NA, gondoltam megnézem, hova jutott (ez kb 10-12 éves felvétel volt, akkor volt 10 körül a gyerek).
Nem lepett meg, amit találtam. Tavaly tavasszal, huszonegy-két évesen felakasztotta magát, depressziós lett.
NAgyon nagy a szülő felelőssége abban, miben támogatja a gyereket. Akár tehetséges, akár tehetségtelen, a földön kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!