Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti mit szólnátok hozzá...

Szülők ti mit szólnátok hozzá ha azért piszkálnák a fiatokat, mert ő harcolja ki magánam, tehát nem ok nélkül?

Figyelt kérdés
Pl ő az első padban ül a mögötte ülő mozgatja a lábát mert unatkozik, ezért véletlenül megrúgja a székét a fiatoknak erre ő felkel és ad egy pofont a mögötte ülőnek az ideges lesz és, és úgy orrba veri hogy kifekszik. Egész órán a haját állítgatja tökörrel, tehát furcsán viselkedik. Kinézi a cigarettát a többieknek a szájából, állandóan kunyerál de ő senkinek nem ad semmit, sajnál mindent. Képest egész órán sírni a tanárnak hogy megadja neki a dolgozatra a 3-ast ha 1-2 ponton múlt, de egyébként a tanár senkinek sem adja meg. Az osztálytársai ezért gyakorlat után mindig eldugják a tolltartóját hogy ő jöjjön ki legkésőbb az ajtóban várják, és úgynevezett szappanos pofont adnak neki, tehát szappannal arcon vágják. Ilyen helyzetben ti kinek adnátok igazat? (Nem az osztálytársuk vagyok, csak egy kölső szemlélő)

#osztálytárs #bántalmazás #inzultálós viselkedés
2016. febr. 9. 08:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

Nekem nem lenne ilyen hülye gyerekem: agresszív, bu_zis a hülye hajával, dohányzik, gáz.

Ha valakit megütsz, akkor számíts rá, hogy visszaütnek. Ő kezdte.

2016. febr. 9. 09:51
 12/20 Kései Sirató ***** válasza:
42%
Nekem szimplán neveletlennek tűnik. Kiskorában neveltétek, vagy csak a tv előtt ült, ti meg dolgoztatok?
2016. febr. 9. 10:10
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
Abból, hogy kinézi a többiek szájából a cigit, feltételezem, hogy nem kisgyerekről, hanem kamaszról van szó. Szerintem egyszerűen a suliban éli ki a kamaszkori lázadást. Szülőként elbeszélgetnék vele, de meg nem védeném, elvégre ebben az életkorban már tisztában van egy gyerek a viselkedésének következményeivel. Ha normális viszonyt akar a társaival, tegyen érte!
2016. febr. 9. 11:05
 14/20 anonim ***** válasza:
67%

Itt azért vastagon hibás elég sok mindenki. Nem hiszem, hogy csak a srác lenne a hibás. Ő is az, amiért nem tud disztingválni. De azért az durva, hogy a gyerekek őt piszkálják azért, mert a tanár inkompetens és nem következetes, pl. És ha az ő viselkedésük ilyen, nyilván nem ok néklül viselkedik velük a srác úgy, ahogy. Gondolom, régen sem álltak hozzá tökéletesen. El tudom képzelni, hogy vkinek felb.a az agyát, ha mondjuk folyamatosan rugdalják a támláját, és nem is biztos, hogy csak aznap. És amúgy sem illik ilyesmit csinálni, meg másikat zavarni az órán.

Ennek ellenére azért elbeszélgetnék vele meg elvinném pszichológushoz.

2016. febr. 9. 11:47
 15/20 anonim ***** válasza:
39%

1 Nem kéne rúgdosnia a fiút, a "véletlen volt" szöveg kamu és elég gyenge. Az, hogy ezután pofonvágta, okkal történt, reakció volt. Kicsi az ingerküszöbe. Ha sokatszorra kezdenének el rúgdosni, lehet én se állnám meg.

2. Az, hogy mit csinál a hajával, egyedül rá tartozik. Ha a tanárt zavarja, vegye el tőle a tükröt.

3. Ha az osztálytársaknak nehezükre esik valamit adni neki, ne adjanak.

4. Ha a tanárt zavarja, küldje ki. Ez sem a többi diák dolga.

5. Az osztálytársai meg nevetséges infantilis gyökerek.

Nekem ebből az jön le, hogy ki van a fiú közösítve, és mindenért csak a bűnbakot keresik benne. Átiratnám másik iskolába.

2016. febr. 9. 12:38
 16/20 A kérdező kommentje:
Külső szemlélő vagyok.. De miért keresnék benne a rosszat? Iskolán kívül tök jól elvannak vele, de iskolában provokálja magát.. Azthiszem 17 éves
2016. febr. 9. 12:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Unatkozik?
2016. febr. 9. 14:01
 18/20 anonim ***** válasza:
49%
Szulokent probalnam minden oldalrol tiyztaba rakni a dolgokat. A tamla rugdosas tudatos idegesites, a tolltarto eldugasa, a szappanos pofon bizony zaklatas es bantalnazas, valiszinuleg a srac kiverte a biztositekot, ezert valasztottak kibot megalazottnak, de ez nem mentseg. A fiunak sevitsegre van szuksege, fel kell tarni az okokat. Ha wmugy normalikan viselkexik, akkor tuti, h ez az iskolai zaklatasok kovetkezmenye. A tanarok kezeljek a helyzetet, a tobbi gyereket es ot is,szulokent a fiammal es a tanarokkal sot a diakokkal is beszelnek. A fiamat szakemberhez vinnem. H nem javul a helyzet, kivennem onnan
2016. febr. 9. 14:12
 19/20 anonim ***** válasza:

önző lusta kis szerencsétlenség minden harmadik gyerek ilyen

emberek közé kel cipelni hátha megtanul viselkedni

2016. febr. 9. 19:33
 20/20 Zedricht ***** válasza:
100%
Hát, ha engem valaki egy ilyenért felpofozna, hogy véletlenül megrugtam a széket, és még utána meg is ütne, olyat kapna, hogy nem is jönne suliba. Tipikus fiú, aki játsza a menőt, mert másként nem figyelnek rá.
2016. febr. 9. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!