Vannak itt olyanok, akik nem tartják a kapcsolatot a szüleikkel?
Megoszthatnátok a gondolataitokat velem. Hogyan sikerült túltennetek magatokat ezen? Tudtátok valahogy enyhíteni a család iránti vágyat, amíg nem lett sajátotok? Milyen nehézségeket okozott ez eleinte a hétköznapjaitokban? Mire kell - a tudatosságon túl - figyelnem, hogy én jó apa lehessek később? Mit mondtatok a barátaitoknak, illetve amikor munkahelyen a családról kérdeztek? Ha ismerkedtek egy fiúval/lánnyal, és rákérdez, mit válaszoltok? Anyagilag mennyire terhel meg titeket ez az élethelyzet?
Tini hiszti nem érdekel ("barátomhoz költöztem, mert anya nem vett iPhone-t"), az abszolút minimum az 2-3 év, tehát akkor írj, ha régebb óta semmilyen kontakt nincs a szüleiddel. Az ok teljesen mindegy, leírhatjátok, de nem szeretnék túl mélyen sebeket feltépni, nem muszáj. "Előny", ha semmilyen más rokonotokkal sem beszéltek, legalábbis jobban tudom hasznosítani az ilyen emberek válaszait.
Előre is köszönöm!
22/F
Anyukám nevelt fel mamám segítségével, még emlékszem az Apukámra, nagyon szeretett engem, de azt mondták depressziós lett még 3-4 éves koromban, és öngyilkos lett( ő 22 volt akkor ) Ezért nagyon sokáig haragudtam is rá, mert itthagyott, de végül ezt is elengedtem, mert ma már sajnos tudom milyen érzés a depresszió.
Apám rokonait nem bírom, főleg az anyját, nagyon sok pasija volt, különböző emberektől volt egy csomó gyereke akikre rá se nézett, szurkálásért is lecsukták sőt a többi gyerekei se különbek, pont az anyjukra ütöttek.. És ők is az anyámat hibáztatják, hogy Apukám meghalt, úgy viselkednek, mintha anyu adta a kezébe a kötelet ... Engem is el akartak venni tőle gondolom ami pénz jönne rám hogy félig árva vagyok.
18/L
Nekem mind 2 szülömmel már kb 10 év megromlott a kapcsolatom,szétválltak mind 2 nek masik párja lett ugye a gyerek a háttérbe és ahogy az évek teltek és elköltöztem othonról jó messzire...Annyit mondhatok h nehéz.Sokszor látok sétálni embereket hogy eggyütt a család,anya apa gyerekek.Nem vagyok irigy csak sajnálom hogy nállam nem igy alakult meg azért hiányzik.De annyit tanultam hogy ha lesz gyerekem én biztos hogy a legjobbat fogom neki mutatni és adni.
25L
Orcátlanságnak tartom, hogy másokat akarsz provokálni, de magadról nem beszélsz.
Elsőnek neked kellett volna előállnod a történeteddel, hogy miért kérdezel meg másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!