Hogyan mondjam el, hogy 2-es lett a fizikám?
Sziasztok! Közeleg a félév itt van a nyakamon.
Már el kezdték mondani a jegyeket, és hogy mire számíthatunk. Meglepődtem nagyon jól sikerült csupa 4-5 kivéve a fizika és a matek.
Nem mondom, hogy konzervatívak a szüleim, csak nekem akarnak jót de nem értik meg, hogy a matek és a fizika a halálom. Kis koromban nagyon-nagyon jó gondolkodásom volt, ez az évek alatt valahogy megváltozott.
Most félévkor úgy látszik 3-as leszek matematikából, és 2-es fizikából. Életemben nem voltam semmiből sem kettes. Nagyon szégyellem is magamat de nagyon nehezek az iskolai körülmények. Csupán 8.-os vagyok és a 2 év alatt(Ami idő alatt fizikát tanultam) 3 különböző tanárhoz volt szerencsém. Mindegyik máshogy tanított ki jobban ki rosszabbul. Viszont az idei az még csak gyakorló tanár. Matekra is sokszor beül tapasztalat szerzése gyanánt mert csak gyakornok, és nagyon akadékos. Mindenbe bele köt.
Ráadásul sajnos most csak 1 Fizikánk van egy héten úgy látszik idén 2es leszek ki vagyok akadva. Hogyan mondjam el?
szavald el a klasszikust:
"egész úton hazafelé
azon gondolkodám,
hogyan fogom elmondani,
hogy kettes lett a dogám."
Én nem mondanék semmit, majd rájönnek aztán kész. Komolyan bakker milyen anyád meg apád van, hogy a féléviből fogják meg tudni milyen jegyeid vannak. Leszarnak egész évben vagy mi? Hihetetlen milyen szülők vannak. Igaz, már régen volt, de mikor én voltam iskolás, hiába nem volt egy nagy bizalmaskodó, megbeszélős viszonyom anyámékkal, ráadásul én a jó magatartású, jó szorgalmú ötös, néha négyes gyerek voltam, de azért a jegyeimen így is egész évben rajta tartották a szemüket, az évi pár fogadóórára anyám szakított időt, hogy beszéljen a tanárokkal, és ha valami nem ment, látta, hogy szar jegyet hoztam, akkor intézett nekem különórát (matekból kellett párszor, mással semmi baj nem volt).
Azért hihetetlen, hogy egyes szülőknek fingja sincs arról, hogy a gyereke egész évben mit csinál, csak a bizonyítványára néz rá, aztán akkor meg elkezd óbégatni, ha nem tetszik neki az eredmény.
Nem túl sok idejük van, mivel egész nap dolgoznak, hogy segítsenek mindenben.
Rajt a tartják ahogy próbálják, de nem írtam be a jegyeket, nem akartam, hogy lássák, anyukám már fogadott is mellém tanárt..
'hihetetlen milyen szülők vannak'
Nem azt kértem, hogy szidjad anyám, apám, tuskó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!