Már el kezdték mondani a jegyeket, és hogy mire számíthatunk. Meglepődtem nagyon jól sikerült csupa 4-5 kivéve a fizika és a matek.
Nem mondom, hogy konzervatívak a szüleim, csak nekem akarnak jót de nem értik meg, hogy a matek és a fizika a halálom. Kis koromban nagyon-nagyon jó gondolkodásom volt, ez az évek alatt valahogy megváltozott.
Most félévkor úgy látszik 3-as leszek matematikából, és 2-es fizikából. Életemben nem voltam semmiből sem kettes. Nagyon szégyellem is magamat de nagyon nehezek az iskolai körülmények. Csupán 8.-os vagyok és a 2 év alatt(Ami idő alatt fizikát tanultam) 3 különböző tanárhoz volt szerencsém. Mindegyik máshogy tanított ki jobban ki rosszabbul. Viszont az idei az még csak gyakorló tanár. Matekra is sokszor beül tapasztalat szerzése gyanánt mert csak gyakornok, és nagyon akadékos. Mindenbe bele köt.
Ráadásul sajnos most csak 1 Fizikánk van egy héten úgy látszik idén 2es leszek ki vagyok akadva. Hogyan mondjam el?
Anyu apu nem buktam meg semmiből. Ennyi a lényeg innentől 2,00 is tökjó.
2017. jan. 4. 18:32
12/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Viszont ezek a; 'Van egy jó hírem nem buktam meg semmiből viszont 2-es lett a Fizika' nem lesz jó. Soha nem buktam meg szóval nem lenne nekik egy túl 'jó' hír mert ez az alap az szeretnék, hogy egyetemre mennyek. Mondjuk én is szeretnék szoftverfejlesztő lenni remélem nem fognak haragudni de még nem most tervezem ezt elmondani :/
2017. jan. 4. 19:01
13/25 A kérdező kommentje:
Édesapám fog nagyon kiakadni. :(
2017. jan. 4. 19:02
14/25 anonim válasza:
*menjek...
2017. jan. 4. 19:05
15/25 A kérdező kommentje:
Igen, menjek csak nem tudok koncentrálni mint mondtam nagyon zavarodott vagyok mostanában.. De azért örülök, hogy kijavítottál, és jobb lett a napod.
2017. jan. 4. 19:24
16/25 Dayzen válasza:
Nekem mindkét szülőm tanár, és abban a gimiben tanítanak, ahová járok, így elég sok barátomat ill. engem is tanítanak/tanítottak. Fogadóórára mindig jártak be a szülők Anyukámhoz, hogy "jajj a kémia hogy nem megy a gyerkőcnek" meg "jajj a biosz nem megy a gyerkőcnek". Erre mindig azt mondta, hogy nem kell mindenkinek bioszzseninek/kémiazseninek lennie, és hogy azt kell csinálnia a gyereknek, amihez ért ill amit szeret (és van is rá kereslet), de emellett meg kell próbálni és sohasem feladni. Ha ezt a kis tanmesét előadod, lehet segít. Viszont nem lehet arra fogni, hogy "jajjdenemmegy" meg "jajjszaratanár", nézz bele a lelkiismeretedbe is, h mindent megtettél-e, és ha igen, akkor meg is fogják érteni, hogy ez sajnos így alakult. Inkább arra fókuszálj, amivel ténylegesen el is tudsz helyezkedni illetve szereted is annyira, hogy életed elég nagy részében képes legyél azt a munkát végezni.
2017. jan. 4. 19:36
17/25 A kérdező kommentje:
Annyira hálás vagyok nektek, köszönöm a biztatást, és a kedves szavakat, utolsó, te neked meg + köszönet, hogy ezt leírtad! :) Rendesek vagytok! Pacsi :)
2017. jan. 4. 19:48
18/25 A kérdező kommentje:
Ma elmondtam anyámnak, és ki volt akadva. De nem azért, hogy kettes lett, hanem mert nem szóltam előbb, hogy segítsen :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!