Hogyan mondjam meg itthon hogy szeretnek pszichologushoz menni?
17 vagyok es most nem tul jo a kapcsolatom veluk ezert nem tudom, hogy hogyan hozzam fel nekik.
Ha elmondom nem biztos, hogy hisznek nekem, vagy lehet nem fogjak komolyabban venni, es nem engednek pszichologushoz. De mivel meg nem vagyok 18 kell az engedelyuk ugy tudom.
Ingyenes lelki-segélyes pszichológushoz vagy önkormányzati rendelő pszichiáter szakorvosához simám mehetsz szülői beleegyezés nélkül is 14 éves korod után (pl. 15 éves lány is nőgyógyászhoz).
Azt el tudom képzelni, hogy magánrendelő pszichológus etikai elvből nem fogad el 18 év alattitól pénzt, ezért máshoz irányít.
Azért vigyázz arra, hogy ne csinálj sportot abból hogy hülyének nyilváníttasd magad, mert a végén még sikerül! Később meg egy életre megihatod a levét!
Volt egy haverom, aki ennyi idősen lusta disznó volt, amikor szülei szavakkal noszogatni akarták, akkor meg eljátszotta az öngyilkos hajlamú mentális nyomorékot.
Annyira jól sikerült neki, hogy papírja is lett róla.
Most üti érte a fejét, mert olyan munkakörökben, ahol egy kicsit is megválogatják a munkaerőt van munkaalkalmassági vizsgálat, itt pedig nyoma van az eljátszott fiatalkori mentális betegségének! (Nyíltan rákérdeznek űrlapon, munkahelyi orvos lekérdezheti a betegéletutat, ha a kettő közt ellentmondás van azért nem veszik fel, ha bevallja, akkor meg azért nem.)
Utolso erre mar en is gondoltam, de tenyleg eleg zuros csaladi hatterem van. Nem gondolnam hogyha magamban tartom jobb lenne, mert tenyleg nem akarom hogy ezek kihatassal legyenek az eletemre.
Ez viszont korlatozhatja a jovobeli lehetosegeim. Szoval eleg nehez igy donteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!