Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezzel becsapnám a szüleimet?

Ezzel becsapnám a szüleimet?

Figyelt kérdés

Karácsonyra kaptam a nagyszüleimtől 20.000 forintot, amiből szeretnék megvenni egy könyvet (kb, 3000ért) a többit pedig félretenném. Szüleim viszont nem engedik, mert szerintük a fantasy az nem irodalom és ilyenre nem engedik, hogy pénzt dobjak ki.

Szóval arra gondoltam hogy megvenném anélkül, hogy szólnék nekik és este mondanám el. Viszont nem akarok nekik hazudni, mert nagyon szeretem őket és ők is mindent megtesznek értünk.

Ezen megsértődnének?

16/L

2017. jan. 1. 17:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%
Kérd meg a nagyszüleidet, hogy vegyék meg ajándékba... Ennyit talán még rászánnának az ajándékokra.
2017. jan. 1. 18:26
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is ha lehet kérd meg a nagyszüleidet, hogy vegyék meg, akkor nem kell hazudnod nekik. De én sem értek egyet a szüleiddel. Amúgy ez melyik könyv?:D

L/19

2017. jan. 1. 18:30
 13/28 anonim ***** válasza:
41%
Már bocs de ne legyél már ilyen életképtelen :D megveszed és ennyi.
2017. jan. 1. 18:44
 14/28 anonim ***** válasza:
7%

Engem is érdekelne, melyik könyv az.

Vedd meg, te pénzed, de nem értek egyet az érveléssel: "nem hogy örülnének, hogy a lányuk olvas." Ha lányom lenne, inkább vegyen sminkkészletet, mint Harry Pottert. Valaki igényesebbet olvasson!

De a te pénzed, szóval vedd meg a könyvet, ebben a helyzetben nem számít a minőség.

2017. jan. 1. 18:45
 15/28 A kérdező kommentje:
A Hamuvárosról lenne szó. Egyébként olvasok szépirodalmat is, nem csak fantasyt.
2017. jan. 1. 18:47
 16/28 anonim ***** válasza:
52%
Vateran 2200
2017. jan. 1. 19:01
 17/28 anonim ***** válasza:
37%
Jofogason 2000
2017. jan. 1. 19:05
 18/28 anonim ***** válasza:
98%

"Ha lányom lenne, inkább vegyen sminkkészletet, mint Harry Pottert. Valaki igényesebbet olvasson! "

Te nem véletlenül a kérdező anyja vagy? Biztos jó dolog ilyen korlátoltan élni...

Kérdező: elmész a boltba és megveszed.Miért kértél egyáltalán engedélyt? A nagyszüleidtől kellett volna amúgy is megkérdezni,nem a szüleidtől.:D

2017. jan. 1. 19:06
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
A Hamuvárost le is lehet tölteni pdf-ben, nézz egy kicsit szét a neten.
2017. jan. 1. 19:14
 20/28 anonim ***** válasza:
93%

Vedd meg!

Életemben nem hallottam olyanról, hogy valakinek a könyv vásárlást tiltsák meg. Nem is a Szürke Ötven Árnyalatát vennéd meg!

Ők elmondták a saját véleményüket, de a pénz a tiéd = arra költöd, amire szeretnéd.

Megjegyzem, a Harry Potter egy igényes sorozat, a smink meg. Ugyan már... :) A szüleim végtelenül boldogok, hogy folyamatosan olvasok, és soha nem sminkelek.

16/L

2017. jan. 1. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!