Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy ezek a cégek biztonságosak?
"ő nekik nem azzal van a baj, hogy fizetniük kell, hanem, hogy mindent levonnak"
Ezt mondd el, légyszi bővebben,mert nem értem.
Nem akarnak rendszert csinálni azzal, hogy a gyerekük online vásároljon, szülőként én is ezt tenném.
Bizony 16 évesen, én magam is megrendeltem volna álmaim játékát esetleg, aztán szegény szüleim Karácsony előtt szembesültek volna az árával, amikor a posta kihozta volna...
OK, meg lehet beszélni, gyerekként velem megbeszélték, de amikor a gyerek a játékboltban valamit nagyon megkíván, akkor nehéz az ügy és ilyen a legjobban nevelt gyerekkel is megeshet, mert a kereskedő pont arra játszanak, hogy vágyakat ébresszenek a gyerekekben.
Az interneten, naponta botlik bele a gyermek olyan cuccokba, amik szerinte klasszak lennének.
Sokszor 1500 Ft + postaköltség, pedig sok pénz tud lenni.
Érthető, hogy nincs bankkártyád, ami külön havi költséggel jár egyébként is, azaz lezabálná a kis zsebpénzed jó részét! Erre már gondoltál?
Gondolom ez valami szoftveres kiegészítő lenne egy játékhoz. Az is lehet, hogy túl sokat játszol a gépeden és ez nem tettszik a szüleidnek.
Egy valódi ajándékot ki tudnál nézni, amit fizikailag utánvétben ki tud szállítani a posta?
Egy dolgot tudok mondani, megkéred egy haverodat, rendelje meg, megnézitek, mibe kerül az átutalással, együtt (gondolom postaköltség nincs). Odaadod haverodnak a készpénzt és együtt megrendelitek neked a cuccot 1500Ft-ért a zsebpénzedből.
Menni fog? Nehogy már 1500 Ft-ért saját bankkártyát akarj, aminek ez éves fenntartása esetleg 15000 Ft!
Nemtom pontosan mi kell de ha valami játék és nem pl Heartstone pakli akkor videojáték boltban is meg lehet kapni.
Amúgy igen, majd egy cég , akinek az egyik játékával csúcsidőben 11 MILLIÓAN játszottak majd biztos csaló... szüleid brutál szemllenzősek...
Kérj meg egy ismerőst kártyával, odaadod neki KPban ő meg megveszi neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!