Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg a szüleimet...

Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy ezek a cégek biztonságosak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos valószínűleg én rendelkezem a világ legrosszabb szüleivel. Nagyon paranoiásak. Mindentől féltelnek, soha nem engedtek el sehova, nem engedtek semmit, nem titkolhattam el előlük semmit, mindenről be kellett számolnom. Na de, most szeretnék fizetni interneten keresztül, amihez van pénzem PayPalon, de kártya nélkül nem lehet. (konkrétan: A blizzard egy termékét akarom megvenni 1500 ft-ért, de kártya nélkül nem tudom, de a pénz megvan, mert barátom adott 2 ezret elő-szülinapomra) Szüleim meg nem ismerik az internetet és soha nem fizetnek rajta, meg félnek tőle, mert azt mondják, aki az Interneten ad el, az gazember és lop, mert az internet arra való. Megmondtam, hogy a világ egyik legnagyobb cégje, sosem húznak le senkit és nem érdekli őket,mert azért nagy cég, mert egy csaló banda. Aztán mondtam akkor vegyük meg Amazonról. Azt tudom, hogy ismerik, meg tudjá, hogy az biztonságos, de amikor ezt felvetettem, azt mondták, hogy akkor sem, hiába tudják, hogy az jó mert biztos valami hacker ellopja még mielőtt átmenne a pénz, meg mindent összehordanak. Mit lehet velük tenni? (igen, mondtam hogy nem kell fizetniük, de ő nekik nem azzal van a baj, hogy fizetniük kell, hanem, hogy mindent levonnak, kártyát meg nem csináltatnak nekem 18 éves koromig) 16/f

2016. okt. 1. 18:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ugyan Blizzardos dolgokat nem használok, Steam-hívő vagyok, de gondolom nem postán viszik ki, hanem fizet, és leszedheti a cuccot, semmi postaköltség. Ne riogasd már.

2016. okt. 3. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!