Hallottam a szüleimet mikozben azt csinálták. Miutan father meghalt, Jott a stepfather meg a hangos izék. Ez norm? Minden szulő igy csinalja!? Hadd hallják a gyerekek, nem igaz!? Kit érdekel a gyerek nemigaz?!
Ahh ezt imádom: "lekapkodja az élet a mennyországból a gyermeki boldogságból.Én elég gyorsan elszakadtam a shine fénylő gyerekkorból"
Micsoda hasonlatok, micsoda metaforák, micsoda önkifejezőkészség, what a shining happy people holding... izé, na ez egy másik dolog, de mindegy. :)
En is hallottam mar anyamat szexelni a pasijaval, volt hogy lattam is, mert a konyha egybe van a nappalival es a kanapen csinaltak. Fenyes nappal. Kimentem kajaert.... kar volt, harom napig nem tudtam enni...
A parkapcsolatom is tonkre fog emaitt menni, mert azote keptelen vagyok lefekduni a baratommal (kb fel eve). Nem vagyok mar kicsi, de akkoris megvisel. En ertem, hogy termeszetes, meg csinaljak tolem, de ne kelljen latnom-hallanom. Ha en tudom moderalni magam 18 evesen, akkor o miert nincs tekintettel ram? Megint mas, ha veletlenul veszi eszre az ember, de ez mar kb szandekos figyelemfelhivas...
Bevallom, csak félig olvastam el a kisregényt amit ide rittyentettél. Persze, nem kellemes az embernek mikor rájön\meghallja hogy a szülei is szexelnek. De nagyon durván túlzó amit itt levágtál.
És nem , a többségnél nem okoz defektet.
De szerintem te sem gondoltad komolyan ezt a tömény műhisztit amit ide leittál. Sőt erősen kamugyanús amit összehoztál. Azon sem lepődnék ha igazából pasi lennél, aki valami anyukáról fantáziál...
1. Ne haragudj, de képtelen voltam végigolvasni, mert nemes egyszerűséggel nem tudsz írni.
2. Valóban rettentő gáz, ahogy belekevered az angol kifejezéseket a mondataidba.
3. Anyád felnőtt nő, természetes, hogy kívánja a szexet és szexel.
4. Semmi rendkívüli nincs abban, hogy van hangja a szexnek.
5. Ha ennyire zavar, akkor próbáld úgy rendezni a szobád, hogy tompítsa a hangokat, esetleg tegyél fel az ajtóra vmilyen szigetelést.
6. Nem ettől vannak bajok a fejedben, hanem attól, hogy nem tudod helyén kezelni a szexualitást. Gondolom kimaradt sok-sok óra beszélgetés az elmúlt években.
Nem bírtam végigolvasni, nagyon gáz, ahogyan írsz.
Anyád is gáz, ha tényleg üvöltve ordît, miközben jól tudja, hogy ezt a gyereke is hallja, SENKI nem kíváncsi rá, hogyan élvez el az édesanyja, ebben igazad van. Szólj neki, hogy ne tudatassa veled az összes (túljátszott) orgazmusát.
Ha 12 éve nem él már édesapád, akkor nem várhatod el, hogy ne éljen nemi életet anyukád, főleg nem "rád való tekintettel". Akkor ennyi erővel te se feküdj le soha senkivel, mert milyen dolog már egy gyászoló gyermeknek szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!