Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hallottam a szüleimet mikozben...

Hallottam a szüleimet mikozben azt csinálták. Miutan father meghalt, Jott a stepfather meg a hangos izék. Ez norm? Minden szulő igy csinalja!? Hadd hallják a gyerekek, nem igaz!? Kit érdekel a gyerek nemigaz?!

Figyelt kérdés
Miután apum meghalt😰😫😣😣😫😢....,Anyum találkozott más férfival ő lett a neveloapam.Már a 3.step father van az eletemben jelen a 12ev alatt jelen es eleg durvan odatették egyik este.Éjjel.Rengeteg tűt éreztem a fejemben és a mellkasomban!!Szörnyű volt again és káosz!!!mint mindig.. En kiakadtam es vegre Anyam szemebe mertem nezni es elmondtam neki hogy ezt gaznak tartom hogy csattognak meg ny...nek mint a porrn.csillagok! es hogy mar gyerekkorom ota hangoskodnak smikor otthon vqgyunk este es az osszes testverem szenved ettol de nem mert szolni egyik sem.En vegre szoltam neki erre azt mondta hallgassam az mp3-o at akkor nem fogom hallani vagy nezzek tv t. Azt mondta ez normalis hogy a felnottek csinálják.Na igen az, de miert nem tudjak akkor csinalni mikor nem vagyok itthon vagy mittudom en miert kell a gyerek fule hallatara?Ezt elvezi?Ezen élve....ik hogy masok azaz a sajat gyereke ezt hallgatja vagy mi a pokol ez az egesz anyam fejeben?!Szerintetek normalis hogy igy nő fel a gyerek?Hogy hallja ahogy az anyja mas ferfival nem az apukaval-; ( mert az meghalt) izél meg élv....k a sajat gyerekei fule hallatára?Én vagyok a nagyon hulye? Vagy ez tényleg nem normális? Megkerdeztem a baratom azt momdta ez normalis o is hallotta az anyját.Nem ettol lesznek az emberek perverzek meg agybetgeke sze...lisan p.e.r.v..z agykattantak? Engem az oruletbe kerget ez!!Volt hogy 3oran keresztul hallgattam a nyö.é..k.t meg a kulonbozo hangokat es beleszoritottam a fejem az ágyba hogy ne halljam. A kekszrelésre is bunos elietelendo dologkent tekintettem mert mikor a kekszhez ertem a baratommal ( muszaly szep szavakat hasznalni kulonben letiltanak) altalaban anyam jutott az eszembe es megfagytam nem ment egyszeruen semmi sem.Altalaban elment eleg hamar az egsztol a kedvem.Addig igy volt mig meg nem jott a barorsagom es nem mertem neki szolni.De felek hogy visszaesek ujra es ujra ebbe az anyam miatt!!Szerintetek hogy van ez?Kinek van igaza? Es tenyleg normalis hogy a gyerkocnek igy kell felnonie hogy ezt kell hallgatnia5éves korától? Raadasul az anyja nem az apjaval mert az eltávozott az elok sorából hanem egy csaladon kivulivel mert egy stepfather igen is idegen egy gyereknek!!! A szobak egymas nyakám voltak volt hogy ajto se volt felrakva a szobajukra es úgy csinálták.Anyám meg a pasija.Nekem ez fáj mert szerettem apám.Anysm tesz rá nagyívben apám a földben fekszik es jó nagyot tesz rá az emlékere es mikor hangosan kekszel tesz arra is hogy mit okoz bennem azzal hogy tudtomra adja hogy apam meghalt de megis mas pasival vigan élvezi az éjszakát a fulem hallatára!!Szörnyu az ejszakai tortura mikor nem tudok aludni par oran keresztul. Tenyleg normalis lesz az a nő aki igy nő fel?!??? És egészséges vágyakkal tud így viszonyulni a férfiakhoz szerintetek?Nem kéne ilyenkor a szülőnek beolvasni? Én nem értem ezt ha ez normalis akkor elsírom magam komolyan emberek.Ha ez normális akkor lehuppanok valahova és nem úgy fogok felállni ahogy leültem. Az tuti.Ha ez normalis akkor ez egyenlő az ereske vágással komolyan. En nem ertem ezt.Ha lesz gyerekem nem fogom ennek kitenni!! Ki tudja mennyire erzekeny.Lesz ennyi eszem hogy szamitasba veszem ezt.Ez lenne szerintem a normalis hogy szamitasba veszem a gyerekeim erzelmeit a fanssszba is már!! 😫😰Foleg ha meghalna a ferjem akit szerettem akitol a gyerekeim vannak.Nem tudnam a gyerekemet ennek kitenni. Gogy az apjuk halala utan hallatom a hangomat a szomszedos szobaban egy masik ferfival szégyen nelkul!!! A step fatherral. A szégyentelenség egyenlő az erkölcstelenséggel???! Nekem nem lenne szivem igy megkinozni a gyerekeim🙁 Vagy nem lennek ennyire tudatlan vagy..Ennyire önző nemtörődöm.Mi sarkallja az anyukákat arra hogy hallassak a hangjukat a nyög.....t a gyerekek hallatára?Mi sarkallja az anyukákat erre?Mert hallottam hogy más is hallotta mar ezt .Ez nem okoz valami defektet a fiatalnak az agyában?Nem ettol lesznek az emberek per.e.z.ek?? Perviiiikék.. Meg defektesek a kekszben? Vagy én lennék túl empatikus túl emocionalis túl érzékeny??😰😓 Volt olyam szulő aki azt mondta ő akkor csinalja ha a gyereke elmegy baratnőzni!Mit gondoltok az olyan anyukakrol akik a sajat gyerekeik fule hallatára kekszelnek? Nagyon hangosan?! Sok szülő megmeri ezt tenni.Miért?? Várom a véleményeket nagyon nagyon nagyon várom!Hogy Ti emberek hogy vélekedtek erről az egész pokolról? Mert én szemely szerint pokolként éltem meg azokat az órákat!!És azt mondták rám hogy frig iid vagyok🙁Fiu mondta.Ez osszefuggesben lehet az anyammal?Amit hallottam gyerekkroromban?? Nqgyon nagyon nagyon magyon nagyon nagyon nehezen nyilok meg teljesen.Es nagyon ritkan. Altalaban fagyosak a napjaim.Ez osszefuggesben van anyammal?Es hogy mindig erre gondolok?Nem szabadna igy gondolkoznom rola de volt hogy ribbizztem őt magamban.Pedig nem az hiszrn kekszelni mindenki kekszel.Neki annyi a bűne -de ez az en szememben nagyon nagy bűne!!- hogy a gyerekei fulle hallatára meg se probalja visszafojtani a hangjat es aztan aki nagyon vizualis annak kesz pokol lesz ez az egesz!! Azert szerintem az a gyerek aki eleg koran hallja ezt hipp-hopp elég gyorsan lekapkodja az élet a mennyországból a gyermeki boldogságból.Én elég gyorsan elszakadtam a shine fénylő gyerekkorból mert állandóan ez volt a téma anyám fejében.A pasi a sírás a pasi miatt és megint csak a pasi.Nem erzem hogy nem is tudom azt mondani hogy olyan jó anya volt.Szeretnem ezt mondani de nem tudom.Gyerekkorombam azert hogy el tudjon minlet tartani allandoan lepasszolt mamanak honapokig nem lattam anyumat mama bénán nevelt. Ő is egesz nap uton volt en meg véresre sírtam a szemem. Véresre dözsöltem a szemem aljat annyit sirtam gyerekkoromban.Kiszolgaltatott voltam es ha tehetnem nem születnék újra nekem pokol volt a gyerekkorom😒😖😷
2016. szept. 5. 14:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, olyan gusztustalan mocsadék aljaféreg vagy hogy arra nincsenek szavak :D Mi ne ítélkezzünk, de te olyan stílusban küldesz itt el mindenkit a halál péniszére hogy azon esküszöm csak röhögni tudok :D Szánalmas :D
2016. szept. 6. 15:12
 52/64 anonim válasza:
86%
Hosszú volt elolvasni(mint anyád nyögései), de megérte. Ennyi önfeledt szórakozást... Nehéz elhinni, hogy ez az egész komoly. Főleg ez az englishhh stylee tetszett :) Ha komoly a dolog,akkor mond meg anyádnak, hogy csöndesebben csináljak. Amúgy meg nekem se TV se mp lejatszo nem volt, szimplán csak éjszaka aludtam, nem azt lestem/fuleltem mikor megy a dajdaj. De speak englishhh oszt no problem. Amúgy is miért folyton a szexen jár az eszed? Vagy csináld, vagy mason járjon az eszed. Keep calm and drink fröccs
2016. szept. 6. 16:00
 53/64 anonim ***** válasza:
77%
"Stepfather" -.- fizikai fájdalmat éreztem olvasás közben basszus
2016. szept. 10. 09:52
 54/64 anonim ***** válasza:
69%
Apáddal mégse kekszelhet (hogy kellőképp finom legyek), ha már rég a földben van szegény. Csak gondolj bele...brrr. Tényleg menj pszichológushoz, te még a gyászt sem dolgoztad fel.
2016. szept. 10. 10:05
 55/64 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem sokan nem veszik ezt komolyan. Igenis érthető szerintem, hogy így reagàl. Nem tartozik ez egy gyerekre sem. Igenis lelki nyomot hagy benne. Én megértem.

És bàr igen, a szex jó dolog. Erre az ember nem kívàncsi.

Egyébként szerintem itt nem csak erről van szó. Itt féltékenység van, ami valószínű abból ered, hogy anyukànak mindig fontosabbak voktam a pasik mint a gyerek.

Milyen hozzààllàs az, hogy vegyen füldugót?????

Hahó!!! Esetleg, az nem jut eszetekbe, hogy anya szerezzen egy ajtót, vagy próbàlja moderàlni magàt?!?

Nem normàlis ez így!!! Egy 5 évesnek az is rögzülhet, hogy az anyjàt bàntjàk esetleg. Ez is komoly lelki nyomot hagy. Szerintem.

Beszélj vele!! Mond el neki mennyire nyomaszt ez téged! Hàtha...bár nem hiszem, hogy meghatja.

2016. szept. 11. 15:54
 56/64 anonim ***** válasza:
32%
utolsó, de 18 évesen nehogy már ne legyen annyi esze hogy mondjuk füldugót használ vagy fülessel néz addig filmet míg szexelnek a szülei. Ritka savanyú emberke lehet, sose lesz kapcsolata ilyen hozzáállással.
2016. szept. 11. 16:43
 57/64 anonim ***** válasza:
57%

Én megértelek.

Ha 5 éves korodtól ez megy akkor az is érthető, hogy most is 18 évesen sem tudod feldolgozni és nagyon kellemetlen érzés számodra.

A legtöbb válaszoló meg nem fogja fel, hogy milyen az ha ezt 5 éves korodban tapasztalod (és onnantól kezdve folyamatosan) és milyen ha tizen akárhány évesen akkor sem rendszeresen.

Egyértelmű, hogy egy kamasz gyerek jobban kezeli ezt mint egy 5 éves.

Nekem is volt ehhez hasonló ( nem apu anyu szex) apám alkoholista volt sokszor a falhoz fordulva tetettem, hogy alszom éjjelnte, mert részeg volt(mint mindig) és inkább elhitettem vele, hogy alszom mert ha részeg volt olyankor mindig vert és ordibált de hiába fordultam a fal felé mert nem tudtam aludni és sokszor végig hallgattam ahogyan anyut megverte és ordibált vele...kicsi voltam nem tudtam semmit tenni...csak elviselni, sokszor elképzeltem, hogy most találkozok vele...olyan verést kapna, hogy járni se tudna.

Jó, hogy meghalt amikor hét éves voltam legalább nem tudott tovább terrorizálni tudom ez morbid volt, de a tény az tény szar apa volt...de mindennap elmosolyodok amikor realizálom, hogy sokkal jobb ember lettem mint amilyen ő valaha is volt :)

2016. szept. 12. 02:19
 58/64 anonim válasza:

Hát ezt jó volt elolvasni 5 év elteltévelXDDDDD

Remélem mostanra már nem vagy ilyen dráma királynő.XD

2021. máj. 15. 23:42
 59/64 anonim ***** válasza:
Anyad narcisztikus. Koltozz
2022. aug. 3. 23:52
 60/64 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés még létezik?
2022. aug. 4. 00:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!