Hallottam a szüleimet mikozben azt csinálták. Miutan father meghalt, Jott a stepfather meg a hangos izék. Ez norm? Minden szulő igy csinalja!? Hadd hallják a gyerekek, nem igaz!? Kit érdekel a gyerek nemigaz?!
Szerintem sokan nem veszik ezt komolyan. Igenis érthető szerintem, hogy így reagàl. Nem tartozik ez egy gyerekre sem. Igenis lelki nyomot hagy benne. Én megértem.
És bàr igen, a szex jó dolog. Erre az ember nem kívàncsi.
Egyébként szerintem itt nem csak erről van szó. Itt féltékenység van, ami valószínű abból ered, hogy anyukànak mindig fontosabbak voktam a pasik mint a gyerek.
Milyen hozzààllàs az, hogy vegyen füldugót?????
Hahó!!! Esetleg, az nem jut eszetekbe, hogy anya szerezzen egy ajtót, vagy próbàlja moderàlni magàt?!?
Nem normàlis ez így!!! Egy 5 évesnek az is rögzülhet, hogy az anyjàt bàntjàk esetleg. Ez is komoly lelki nyomot hagy. Szerintem.
Beszélj vele!! Mond el neki mennyire nyomaszt ez téged! Hàtha...bár nem hiszem, hogy meghatja.
Én megértelek.
Ha 5 éves korodtól ez megy akkor az is érthető, hogy most is 18 évesen sem tudod feldolgozni és nagyon kellemetlen érzés számodra.
A legtöbb válaszoló meg nem fogja fel, hogy milyen az ha ezt 5 éves korodban tapasztalod (és onnantól kezdve folyamatosan) és milyen ha tizen akárhány évesen akkor sem rendszeresen.
Egyértelmű, hogy egy kamasz gyerek jobban kezeli ezt mint egy 5 éves.
Nekem is volt ehhez hasonló ( nem apu anyu szex) apám alkoholista volt sokszor a falhoz fordulva tetettem, hogy alszom éjjelnte, mert részeg volt(mint mindig) és inkább elhitettem vele, hogy alszom mert ha részeg volt olyankor mindig vert és ordibált de hiába fordultam a fal felé mert nem tudtam aludni és sokszor végig hallgattam ahogyan anyut megverte és ordibált vele...kicsi voltam nem tudtam semmit tenni...csak elviselni, sokszor elképzeltem, hogy most találkozok vele...olyan verést kapna, hogy járni se tudna.
Jó, hogy meghalt amikor hét éves voltam legalább nem tudott tovább terrorizálni tudom ez morbid volt, de a tény az tény szar apa volt...de mindennap elmosolyodok amikor realizálom, hogy sokkal jobb ember lettem mint amilyen ő valaha is volt :)
Hát ezt jó volt elolvasni 5 év elteltévelXDDDDD
Remélem mostanra már nem vagy ilyen dráma királynő.XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!