Hallottam a szüleimet mikozben azt csinálták. Miutan father meghalt, Jott a stepfather meg a hangos izék. Ez norm? Minden szulő igy csinalja!? Hadd hallják a gyerekek, nem igaz!? Kit érdekel a gyerek nemigaz?!
Ezt a kisregényt le lehetett volna írni 3 sorban is, kb egy oldali keresztül ugyanazt ismételgeted, ráadásul valami rettenetesen borzalmas írással, amit a kommentelők nagy része végig se fog olvasni.
Sajnálom apukádat, de ügye azt te sem gondolhatod komolyan hogy anyád majd beáll apácának. Jó azt elismerem h vissza kéne fognia magát (mármint hogy ne előtted csinálja, de ez a hiszti amit te leművelsz már sok.
Na, még egy idióta tini fennkölt p.csogása.. Brühühühü.
Dramatizálni és magadat sajnálni a semmiért (mert ja, kellemetlennek kellemetlen, de semmi tragédia nincs benne) már nagyon jól tudsz, tanulj meg mellé írni is meg tagolni, talán több sikered lesz az életben. És ez a "Hungrish" hibrid sz.r magyarral meg még sz.rabb angollal, amit képviselsz, szintén rohadt gáz, csak szólok.
Aludj el időben este, nem kell hajnalig fennmaradni, és nem hallod.
Nem értem, hogy lehet ezen így kiakadni. Nekem is nevelőalám volt, hallottam egyszer-kétszer anyámmal szexelni, de teljesen normális felnőtt lett belőlem.
Nálad sem ez okozza a gondot a fejedben. Inkább az, hogy nem tudod elfogadni, hogy anyádnak van valaki, aki nem az apád.
Nem normális, ha ordítva szexel a gyerekei előtt.
Az sem normális, hogy ilyen értelmes gyereket nevelt mint te lettél. Angol, Magyar 1 ülj le.
Szinte mindenki hallotta szexelni a szüleit. Szar érzés, de még senki sem halt bele. Te is túl fogod élni. Képzeld el, hogy milyen, amikor a szülők hallják, hogy a másik szobában a gyerekük szexel. Na, az sem jobb :D
Nagyon gázos így az írásod, hogy beleszúrsz angol szavakat.
Ne haragudj, nem bírtam végigolvasni.
Ez a rengeteg angol, meg a rövidítések... Az életben nem értem volna a végére ha ezt mind értelmezni akarom.
De azt hiszem a lényeget már az első 3 sorból értettem.
És megértem a problémát.
Az addig rendben van hogy élnek szexuális életet, ez teljesen természetes.
De:
-ügyelhetnének arra hogy akkor csinálják amikor tutira alszol
-ha annyira nem bírják kivárni, akkor lehet azt csendben is csinálni, nem kötelező nyögni.
Tudom milyen szar érzés hogy a szüleid épp ... na...
Te meg hallod is...
Ezt nekik kéne tudomásul venni, kerülni az ilyen helyzeteket.
Anyukádnak nem lehet finoman előadni, hogy nagyon hangosak, és ez téged zavar?
"Rengeteg tűt éreztem a fejemben és a mellkasomban!!Szörnyű volt again és káosz!"
Idáig olvastam, sokkal szörnyebb amit te velünk elkövetsz, mint amit anyád és a nevelőapád veled. Sokkal-sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!