Hogy viseljem el apámat?
Mielőtt bárki azzal jönne, hogy amíg az ő kenyerét eszem,addig ne hisztizzek.Csak én tudom,hogy milyen,és miket tett,nem mostanában találtam ezt ki.
Hogyan viseljem el? Még vagy 5-6 hónapig együtt kell élnem vele.
A sulival ha végeztem elköltözöm.
Köszi a megértést.
és? szakma nélkül mit vársz?
3 műszakban el lehet menni a dunántúlra jah. :D Sok sikert!
Ha tudnánk, hogy mi a baj az apjával, talán tudnánk tanácsot adni.
Miket tett? Eldugította a mosdót vagy megölt egy férfit? Mindkettő az "elviselni" kategória, de nem ugyanaz a szint.
Igazából utolsó,a kettő között van valahol. Fölényesen beszél,lenéző nagyon a beszédstílusa. Régebben vert is. Sose volt jó viszonyunk. Féltem tőle.
De nemigazán lehet leírni mindent pár sorban..
Csatlakoznék a 72%-shoz. Addig nem igazán tudunk segíteni, amíg ennyire általánosan fogalmazol, miben is kéne segíteni.
Ha régebben vert, most már nem, akkor ez jelenleg már nem probléma, még ha sajnálatos is,a múltbeli sérelmeidet valahogy fel kell dolgozni, ha másképp nem, akár pszichológus is segíthet.
Ha jelenleg fölényesen beszél, ez sem ma kezdődött, de gondolom, mostanában sokalltál be tőle. Nem jó taktika az utolsó hónapokban visszaszólni, kikérni magadnak, bár megpróbálni meg lehet, de gyanítom, előbb a saját lelked, önbizalmad kéne helyrerakni, ami ilyen környezetben feltételezem, nehéz.
Amit tudok tanácsolni azon kevés sor alapján, meg amiket feltételezek, az a kitartás. Ha tényleg soknak tűnő, de tulajdonképpeni rövid idő múlva saját lábra állsz, és kikerülsz ebből a közegből, akkor erre koncentrálj. Készíts elő mindent, tájékozódj, hogy biztosan el tudj onnan menni, és meríts ebből a jövőből erőt a jelenhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!