Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apák, kiket nem érdekel a...

Apák, kiket nem érdekel a gyerekük?

Figyelt kérdés

Mi visz rá ilyenre egy "APÁT",mit gondol, mit érez, hogy 10-en X éve nem látta a gyermekét, de még csak nem is érdekli?

18 éves lány vagyok,nem láttam az "apukám" kb. 13 éve.

1 okot írjatok kérlek, amit megérthetnék.

2016. dec. 19. 23:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Elvált szülők gyereke vagyok. 4 éves voltam, mikor váltak. Apám a másik faluban lakott 5 km-re tőlünk, ehhez kèpest egyszer jött el húsvétkor, Mikulás csomaggal a kezében.

A bírósági ítéletben az volt, hogy bármikor láthatja a gyerekeit, de el nem viheti őket(megverte édesanyámat és a két bátyámat).

Anyám soha nem mondott apámról egy rossz szót se. Tehát nem lettünk ellene nevelve. Én 19 évesen párszor voltam nála, de akkor sem érdekelte, hogy ott vagyok, inkább a nője tartott szóval :(

2016. dec. 20. 17:41
 32/33 A kérdező kommentje:
szörnyű dolog ez.
2016. dec. 20. 21:05
 33/33 anonim ***** válasza:

Én is azt látom, hogy sokan úgy ítélkeznek, hogy nem ismerik a dolgok hátterét.

Én anyám esetét tudom elmesélni. A nagyszüleim elváltak, mikor ő 9 éves volt. Nagyapám az új feleségével foglalkozott inkább és az új házasságból született gyerekével. Ennek persze oka volt, hogy a nagyanyám gyűlöli a mai napig a nagyapámat, pedig 50 éve váltak el.

Nagyanyám folyton szóvá tette anyámnak, hogy "olyan vagy mint apád" és külsőleg is anyám inkább rá hasonlít. Nagyanyám a mai napig próbálja anyámat zsarolni mindenféle érzelmi módon.

Nagyapám valójában érdeklődött anyám felől csak nagyim eltüntette az összes levelet, amit nagyapám írt anyámnak. Végül inkább foglalkozott a másik családdal, ami kevésbé volt "problémás", nem túl szép történet, de sajnos érthető.

2017. dec. 2. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!