Apák, kiket nem érdekel a gyerekük?
Mi visz rá ilyenre egy "APÁT",mit gondol, mit érez, hogy 10-en X éve nem látta a gyermekét, de még csak nem is érdekli?
18 éves lány vagyok,nem láttam az "apukám" kb. 13 éve.
1 okot írjatok kérlek, amit megérthetnék.
25 éves vagyok, 14 éves korom óta nem tartjuk a kapcsolatot apámmal. Az ő döntése volt. Mikor elváltak 8 éves koromban a szüleim, mindig én mentem át apámhoz (szomszéd utcában lakott), hetente többször. Ő sosem jött. Ha beteg voltam, akkor sem.
Elmentem gimibe és megkérdőjeleztem, hogy normális-e ez, hogy mindig csak én megyek hozzá. Amikor nála voltam sem foglalkozott velem, nem beszélt hozzám, én kérdezgettem a munkahelyéről 12 évesen, csak hogy legyen már valami téma, hátha... de nem.
Lett egy nője, aki ki nem állhatta a tényt, hogy apámnak van egy gyereke (ugye én) és minden lehetséges eszközt bevetett, hogy a maradék kapcsolattartást és támogatást (2 havi telefonfeltöltés, ünnepekre ajándék) is megvonhassa. Egy manipulatív, rosszindulatű dög, bocsánat, hölgy volt, aki a lapostévétől és az új autótól kezdve mindent megvetetett magának apámmal, aki közölte, hogy sajnos nem bírja már anyagilag, hogy kéthavonta 3000 Ft-tal feltöltse a telefonomat, szóljak anyámnak, majd ő feltölti.
Szülinap névnap le volt tudva egy csomag írható CD-vel, miközben ők hétvégi házat vettek. Közben született egy gyerekük, a pár éves gyerek fel volt aranyozva, aranylánc kereszttel, karkötő, fülbevaló, talpig Adidas, Nike, anyunak meg elutalt egy röhejes összeget gyerektartás címen és verte a mellét, hogy ő mennyire támogat engem.
15 évesen eldöntöttem, hogy soha többé nem megyek, nem kell a megaláztatás, hisz nyilvánvalóan nem kíváncsi rám. Gondoltam, majd ő keres. 10 év telt azóta, egyszer sem emelte rám a telefont, még ünnepekkor sem és mindezt úgy, hogy egy utcányira lakik...
Egyik ok ""anyuka"" átverte a férfit.
pl: "véletlenül" terhes lettem / "véletlenül" elfelejtettem bevenni fogamzásgátlót, de megtartom gyereket, és tartsál el engemet. Ezek után persze hogy férfi nem kíváncsi nőre meg a gyerekre.
Másik ok ""anyuka"" elviselhetetlen hisztis hárpia viselkedése.
Sajnálom, hogy ilyen sokan vannak ilyen helyzetben.
Köszönöm a válaszokat, tényleg csak egy ép ésszel felfogható okot kerestem ..:)
Aki meg úgy gondolkodik (mint apa), hogy azért nem látogatja a gyerekét, mert már régen látta... hát,... nem szeretnék csúnyákat írni.
Amúgy meg is gondolnád miről maradsz le! :)
Nincsenek, és nem is voltak "anyai ellenuszítások".
"Nincsenek, és nem is voltak "anyai ellenuszítások"."
Maradjunk annyiban hogy te csak az egyik oldal allaspontjat ismered, az pedig szuksegszeruen erosen torzitott.
Majd akkor lehet egy apa felett ítéletet mondani ha más is átéli hogy elviszik a gyerekét,ellene nevelik és nincs az a hatóság aki kiállna a jogaiért.
Minden ilyen anyától elvenném a gyereket egy éven át és kéthetente pár órára engedném csak látni miközben a fizetésükből egy részt kötelezően vonnék,bőgve kérnének bocsánatot.
A kérdezőhöz hasonló felháborodott gyerekek ezrei vannak így,nekik az apa gonosz mert így is lettek nevelve.Köszönje a kialakult szabályozásnak.
kis felvilágosítás: én SZERETNÉM az apámat..:)
soha nem mondott anya róla semmi rosszat.
SOHA nem akarta, hogy elmenjek hozzá.
Kicsit eltértünk a témától, hiszen én nem általánosítok, csupán csak okokat kerestem/kértem.
Higgyétek el, én ugyanúgy utálom az olyan embereket, akik a gyereküket egymás ellen uszítják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!