Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azota se tudom feldolgozni...

Azota se tudom feldolgozni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tortent velem es edesanyammal kb 2 honapja egy incidens amikor jatszottam a gepen es ezert nem hallottam amikor hivott enni nagyon sokszor. O akkor ert haza a munkabol es nagyon faradt volt ezert totalisan felidegesdett,nem az a turelmes fajta. Elkezdett tombolni orditott es engem ocsarolt,bar ez szinte mindennapos. Apukammal mar nagyon reg elvaltak ezert nem volt itt,hogy lenyugtassa esetleg. Tehat mondom nagyon felhuzta magat es fogta azt a szivecskes fakanalat amit meg kiskoromban adtam neki,a szemem elott darabokra torte es utana bedobta a kalyhaba. Amikor csak erre gondolok zokogok a fajdalom miatt amit ezzel okozott nekem. Bar nem is lenne ekkora baj,de mar mas ajandekom is eltorte,peldaul egy legjobb anyukas hogombot. AKkor az csak veletlen volt akkor is nagyon sirtam,de epp voltak vendegek ezert bejott es csak megszidott,hogy ne bogjek mar,itt vannak a vendegek. Ngayon nagyon faj az,hogy szinte mindent velem kapcsolatban elpusztit. Ha most pl elutne egy auto sajnalhatna hogy emleke se marad utanam. Most meg hetfon jon a szulinapja,akarok neki ajandekot adni,de megegyszer nem birnam ki hogy osszetorje. Mit javasoltok,mit adjak neki,hogy dolgozzam fel az egeszet?

Valaszokat elore is koszonom. 12/l

#veszekedés #anya #incidens #csaladiperpatvar
2016. dec. 17. 17:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Jaj draga :( Apud veletek lakik? O jofej, szeret?

2016. dec. 18. 08:03
 22/29 A kérdező kommentje:
#20 Nagyon sajnalom hogy te is ilyen helyzetben vagy mint en :( Edesapam ahogy azt mar emlitettem nem lakik velunk,kulfoldon el,de minden egyes kis amator rajzom es kepem ki van ragasztva az irodaja falara! O megbecsuli ezeket az ajandekokat. Nalunk meg a legnagyobb dolog ami helyet kap az ajandekaim kozulaz egy hutomagnes. Amit sose olvasott el szerintem annyira rohan es sok a dolga. Gondoltam arra,hogy ha mar szerinte nem segitek eleget,akkor kuponokat kap amiken pl irja hogy ,,felporszivozok helyetted kupon" vagy ,,elmosogatok ma en kupon". És ha ezeket szettepi annak csak orulni fogok :)))
2016. dec. 18. 10:54
 23/29 A kérdező kommentje:
Na most ha ezt nem irnam le buntudatom lenne,mert igy minden azon van hogy anya szivtelen,stresszes. Lehet en voltam nagyon rosz gyerek. A nyaron szinte minden este a barataimmal setaltam,amit anya engedett is,de most hogy megszakadt veluk a kapcsolatom szid,hogy o bezzeg megmondta hogy nagyobbakkal ne baratkozzak. De elmondani nem merem neki,hogy nem szeretem itthon. Mindig csak akkor keres ha kell valami,van amikor nyugodt,van amikor total ideges es amikor eszunk ordibalja a sajat problemait,en ha mondok neki valamit amit elrontottam,akkor megszid nagyon es nem segit,hanem sok mindent a fejemhez vag. Mondta mar hogy idehozza a falu osszes oblitojet hogy azt igyam meg,vagy agyonver es most megsirat es nem sirat egy eleten at. Vedekezni nem tudok ellene. Apumhoz nagyon szivesen elkoltoznek,de tudom,hogy nem lehet. Nagyon szeretem anyukamat,de ezek mely sebeket okoznak bennem. Biztos az en hibam,csak annyit nem ertek,hogy a batyamat miert szereti jobban. O mar nem lakik velunk mert 11.-edik osztalyos es csak hetvegen jon haza,de ugyamugy neki minden ajandeka ertek,rokonoknak vele dicsekedik pedig en sokkal jobb tanulo vagyok nala (nem dicsekedes,o hatodikban 8-adik volt kb en itt vagyok elso) es a kiskori rajzait a penztarcajaban hordozza. Nagyon rosszul esik ez is,volt hogy szobahoztam de tagadja mindig.
2016. dec. 18. 11:38
 24/29 anonim válasza:
Én is 12 éves vagyok,mindenem megvan csak tanulni nemtudok... el nem tudom képzelni az én anyámat hogy kiabálna velem.... szerintem jó ötlet a kupon,vegyél mellé egy kis csokit/sütit. Nagyon remélem jobb lesz minden!
2016. dec. 18. 13:05
 25/29 anonim ***** válasza:
A gyerekek mindig magukat hibaztatjak :( Pedig ilyen kis korban szinte soha nem ok a hibasak az ilyen jellegu problemak miatt.
2016. dec. 18. 13:43
 26/29 A kérdező kommentje:

Jo neked hogy nm kiabalnak velked utolso elotti :/

Utolso nem tudom hogy ne vagyok-e a hibas :(

2016. dec. 18. 14:25
 27/29 anonim ***** válasza:

Kislány, figyuzz.

Amikor én annyi idős voltam mint te, a szüleim válófélben voltak. Sajnos nagyon rossz időszak volt az a számomra, sokszor veszekedtek előttem is a szüleim, aztán egy kéthetes mamámnál töltött nyaralás után úgy mentem haza, hogy apukám cuccait nem találtam otthon.

Anyukám sokszor sírt és ideges volt és ez rajtam csattant. Akaratlanul is megbántott az anyukám, de tudom, hogy nem szándékosan tette. Így, cirka 11 év után jöttem rá, hogy ez sosem ellenem irányult, egyszerűen neki is nehéz volt feldolgozni, hogy a házassága tönkrement, az az ember, akivel felépített egy családot, csúnyán átvágta.

Valószínűleg anyukád sem a legboldogabb, amiért apukád külföldön él, nem tudhatod, hogy milyen munkahelyi problémái vannak, vagy éppen mennyire hiányzik neki az apukád.

Kellene egy nyugodt pillanat, amikor te sem hisztisen és sírva mondod el neki azt, ami bánt, meg amikor ő sem feszült.

Én biztos vagyok benne, hogy az anyukád szeret téged, csak nehéz időszakon megy keresztül. Légy türelmes hozzá.

Ja és aki most azzal jön nekem, hogy de hogy nem a gyereken kell levezetni a feszkót, attól halkan azért megkérdezem, hogy akkor ugye velük sosem fordult elő még olyan, hogy egy olyan embert bántottak meg hirtelen felindulásból, akit szeretnek, ugye...?

2016. dec. 18. 14:49
 28/29 A kérdező kommentje:
Csak tudja,az en szuleim mar 12 eve elvaltak,sosem volt velem amig felnottem.
2016. dec. 18. 16:16
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
#27 - azert mas, ha egy gyerek csinal "hulyeseget" es bant meg veletlenul valakit. Nekunk felnotteknek tobb eszunk lehetne ilyen szempontbol. Es nem is neked, huszonevesen, de a kerdezo edesanyja gondolom kb 35 eves, boven felnott!
2016. dec. 18. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!