Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azota se tudom feldolgozni...

Azota se tudom feldolgozni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tortent velem es edesanyammal kb 2 honapja egy incidens amikor jatszottam a gepen es ezert nem hallottam amikor hivott enni nagyon sokszor. O akkor ert haza a munkabol es nagyon faradt volt ezert totalisan felidegesdett,nem az a turelmes fajta. Elkezdett tombolni orditott es engem ocsarolt,bar ez szinte mindennapos. Apukammal mar nagyon reg elvaltak ezert nem volt itt,hogy lenyugtassa esetleg. Tehat mondom nagyon felhuzta magat es fogta azt a szivecskes fakanalat amit meg kiskoromban adtam neki,a szemem elott darabokra torte es utana bedobta a kalyhaba. Amikor csak erre gondolok zokogok a fajdalom miatt amit ezzel okozott nekem. Bar nem is lenne ekkora baj,de mar mas ajandekom is eltorte,peldaul egy legjobb anyukas hogombot. AKkor az csak veletlen volt akkor is nagyon sirtam,de epp voltak vendegek ezert bejott es csak megszidott,hogy ne bogjek mar,itt vannak a vendegek. Ngayon nagyon faj az,hogy szinte mindent velem kapcsolatban elpusztit. Ha most pl elutne egy auto sajnalhatna hogy emleke se marad utanam. Most meg hetfon jon a szulinapja,akarok neki ajandekot adni,de megegyszer nem birnam ki hogy osszetorje. Mit javasoltok,mit adjak neki,hogy dolgozzam fel az egeszet?

Valaszokat elore is koszonom. 12/l

#veszekedés #anya #incidens #csaladiperpatvar
2016. dec. 17. 17:35
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon aranyosnak tetszik lenni :) Remelem az en anyukam is meg fogja banni,ha nem is 2 ev mulva,talan akkor amikor mar nem leszek neki
2016. dec. 17. 18:17
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

10-es, ha nem titok, mi tortent? Ne valaszolj, ha nem akarsz!

Kerdezo, hogy jut ilyen eszedbe? Hogy nem leszel? Van ennek valami oka? Te is csak akkor valaszolj, ha nem titok! Edes kislany lehetsz, remelem, orul azert neked anyud!

2016. dec. 17. 18:35
 13/29 A kérdező kommentje:
Hat minden nap csak ajandek a JoIstentol,barmi tortenhet barmikor. Van egy osztalytarsnom aki miatt minden este imadkozok,mert 2 eve egyik naprol a masikra rakot diagnosztizaltak nala (rosszindulatut) es meg kellett muteni,azota is kemozzak. Vgay lehet hogy hirtelen jon egy baleset,betegseg,barmi abszolut. Meg kell becsulni minden egyes reggelt amikor felebredunk!
2016. dec. 17. 18:43
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, anyud mennyit tud erről? Arról, hogy ez neked így fáj? Próbáltad vele megbeszélni? Írod, hogy úgy érzed, rossz gyereke vagy. Talán emiatt szóba se mered hozni ezt az egészet? Ismeretlenül azt mondom, hogy nem hiszem, hogy rossz gyereke lennél.
2016. dec. 17. 18:46
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Én írnék neki egy szép hosszú levelet, amiben mindent leírok.

Milyen gyógyszert szedsz? Nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy ilyeneken élj már most.

2016. dec. 17. 18:47
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ha nekem ilyen kislanyom lenne, orulnek minden kis ajandekanak... Es biznek benne, hogy ha veletlenul fajdalmat okoznek neki, meg merne velem beszelni...

Jobbulast a baratnodnek!

2016. dec. 17. 18:52
 17/29 A kérdező kommentje:

Szerinte viszont rosz gyerek avgyok mert,,feleselek" bar en ezt altalaban csak velemeny-nyilvanitasnak hivom,vagy magyarazatnak,de komolyan annyit tiporja az onbizalmam es idegeskedik fel a semmin hogy neha kitor belolem pedig tudom hogy csunya dolog tolem. Szerinte a hazimunkaban se segitek eleget,bar akiket ismerek korombelieket ennyit se csinalnak( sokszor elmosogatok,szobam rendebn tartom,ruhakat elpakolom).

Gyogyszert nehany vitamint szedek,meg olyanokat maiket az orvosneni felirt.

2016. dec. 17. 18:54
 18/29 A kérdező kommentje:
Ja es nem beszeltem vele errol,nem merek egyszeruen :(
2016. dec. 17. 18:55
 19/29 A kérdező kommentje:
#16 nagyon aranyosnak tetszik lenni,bar edesanyam is egy kicsit jobban szeretne :(
2016. dec. 17. 18:56
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ajándékaimnak sosem örül... Ha rajzolok neki összegyűrve végzi porosan vmi mögött. A barkácsolok neki valamit húzza a száját. :( Apum mindennek örül, de ő. Néha nem akarok neki semmit adni... Megkönnyeztem amíg elolvasom amit írtál. Nekem is full ugyan ez van. Néha azt kívánom, bárcsak ne lennék. Ha nem lenne cicám, már a helyi újság gyász-rovatában lennék. Minden este álomba sírom magam.:( Sajnállak, hogy ezt tette veled! Remélem egyszer valaki igazán szeretni fog, és akkor megtudod, az emberek milyenek is tudnak lenni. 12/L
2016. dec. 17. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!