Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon beégtem a szüleim előtt?

Nagyon beégtem a szüleim előtt?

Figyelt kérdés

Nem tudtam aludni és hangosan hallgattam zenét, de fel sem tűnt, hogy közben énekelek és annyira beleéltem magam ,hogy mikor anyukám átjött azt se vettem észre , hogy itt van csak mikor kivette a fülhallgatót a fülemből, hogy halkabbanXDXD Itt táncoltam konkrétan az ágyban és észre se vettem, hogy mellé énekelek is, mert olyan hangosan szólt a fülemben XD Szerintem most totál betegnek tartanak.Olyan rosszul érzem magam miatta.

18/L

2016. dec. 12. 02:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én felnőttként is szoktam ezt csinálni :D Szerencsére egyedül lakom.

Szerintem anyukád is csinált már ilyet, nem gáz.

2016. dec. 12. 10:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Csillagom, anyukád szült meg, apukáddal együtt mosták a kaksis feneked, takarították utánad a hányást gyerekkorodban, láttak betegen és egészségesen, fizikailag ők alkottak meg, és ezerszer láttak már életed során önfeledten, gátlások nélkül viselkedni.

Következésképpen:

1, Ez számukra nem volt első alkalom és természetesnek vették.

2, Nem "égés" az önfeledt viselkedés. Az egy pozitív dolog.

2016. dec. 12. 10:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi ebben az égő? Hát, anyud helyébe képzelve magam, inkább aranyosnak tartottalak volna és jót mosolygok. Nekem kisebb gyerekeim vannak, de gondolom, 10 év múlva sem akadok majd ki ilyenen 😉
2016. dec. 12. 13:42
 14/14 anonim válasza:
Nem mindegy hogy anyádék előtt beégsz-e vagy sem? A pelenkádat is ők cserélték, akkor az is ciki?
2016. dec. 12. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!