Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon beégtem a szüleim előtt?

Nagyon beégtem a szüleim előtt?

Figyelt kérdés

Nem tudtam aludni és hangosan hallgattam zenét, de fel sem tűnt, hogy közben énekelek és annyira beleéltem magam ,hogy mikor anyukám átjött azt se vettem észre , hogy itt van csak mikor kivette a fülhallgatót a fülemből, hogy halkabbanXDXD Itt táncoltam konkrétan az ágyban és észre se vettem, hogy mellé énekelek is, mert olyan hangosan szólt a fülemben XD Szerintem most totál betegnek tartanak.Olyan rosszul érzem magam miatta.

18/L

2016. dec. 12. 02:57
1 2
 1/14 anonim válasza:
88%
. ;)
2016. dec. 12. 03:10
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Tény, hogy ciki, de szerintem nincs ezzel semmi komolyabb probléma. :D
2016. dec. 12. 03:37
 3/14 anonim ***** válasza:
59%
Biztos hogy 18 éves vagy? Nem inkább 12?
2016. dec. 12. 04:29
 4/14 anonim ***** válasza:
12%
nagyon gáz xd 18/F
2016. dec. 12. 06:34
 5/14 anonim ***** válasza:
28%
Az ember tudja, hogy énekel és nem azért, mert halljs... debil.
2016. dec. 12. 06:39
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Van rá egy százasom, hogy anno anyukád is csinálta ugyanezt... :)
2016. dec. 12. 08:10
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Anyukád előtt semmi sem lehet gáz, nincs mit szégyellned...
2016. dec. 12. 08:22
 8/14 anonim ***** válasza:
95%

Tegyük a szívünkre a kezünket. Ki nem énekelt és táncolt akár ágyon, akár tükör előtt tiniként? Na jó lehetőleg üres lakásban, de mindenki csinálta :-) :-) :-)

Ne izgulj.

2016. dec. 12. 09:01
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
ez übergas XDD welem is mindíg ez van!XD sebaly hüjék tarcsunk ősze xd 22/f
2016. dec. 12. 09:08
 10/14 anonim ***** válasza:
92%

Égő helyzet volt, de szerintem nincs olyan ember, aki nem szeretné a zenét, és nem énekelt volna úgy, hogy azt hitte nem látja, nem hallja senki.

De elmesélem az én történetemet, hátha akkor nem érzed annyira kínosnak a történteket:

Amikor fiatal voltam (8-16 kor között) itthon a tévék nyomták nagyon a brazil, mexikói, argentin sorozatokat. Gondolom mindenki tudna említeni legalább tízet, amingy siker volt itthon.

Nem vetett fel minket a pénz, szóval egy egyszerű rádiónk volt csak akkor még, azt meg a sok dumás műsor miatt nem szerettem. A sorozatok betétdalai többnyire tetszettek, így azt dúdoltam, énekeltem, mikor nem láttak. Ezt a szokást felvettem reggel és délután is, amikor mentem haza. Egyszer nagyban énekeltem a Rosalinda c. mexikói sorozat főcímdalát. Annyira belelendültem, hogy amikor a végére értem, s kezdtem volna elölről meghallottam egy nyikorgást. Megfordulván egy középkorú nő tolta a biciklit. Szégyenemben majdnem elsüllyedt, így amit akkor gyerekként tudtam tenni az volt, hogy visszafordulok és elkezdek futni. Remény élt bennem, hogy nem tudta ki vagyok, illetve nem fogok vele ismét összefutni. Ha igen, akkor nem fog felismerni.

28/F

2016. dec. 12. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!