Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elrontottak a szüleim. Mit...

Elrontottak a szüleim. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok. Nem dolgozok, és jelenleg nem is tanulok. Sose kezdtem bele a felnőtt létbe. A szüleim mindent megadtak, mert azt hitték, ezzel tesznek majd jót, de valójában azt hiszem, csak elrontottak mindent, miközben nem sokat foglalkoztak velem. Beleszoktam a kényelembe és a semmittevésbe. Nem bontakoztattam ki magamat, hiába voltam nagyon jó tanuló. Egy senkinek érzem magam, és minden nap megfordul az öngyilkosság gondolata a fejemben.
2016. dec. 7. 21:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy bizonyos kor után nem lehet a szüleinket hibáztatni azért, hogy milyen emberek vagyunk. Eddig pl mit csináltál gimi után? Mert ha nem dolgoztál akkor gondolom tovább tanultál. Felnőtt vagy nem foghatsz mindent a szüleid balgaságára. Bármit is szeretnél az élettől biztos, hogy támogatnak mert a maguk módján eddig is ezt tették.
2016. dec. 8. 15:59
 22/26 anonim ***** válasza:
Bocsi nem olvastam el a második oldalt, szoval neked egy cél kéne, de a célt egyik szülő sem találja ki a gyereke helyett inkább élvezd a lehetőségek tárházát amivel rendelkezel, ha okos vagy tiéd a világ! Izgalmasabbnál izgalmasabb dolgok közül valaszthatsz ! Hajrá!
2016. dec. 8. 16:03
 23/26 anonim ***** válasza:
2016. dec. 8. 17:15
 24/26 anonim ***** válasza:
EGYIK MUNKA SEM SZÉGYEN!! Ezt fogd fel..
2016. dec. 8. 20:55
 25/26 anonim ***** válasza:

Milyen diplomád van?

Első lépés pszichiáter. Depressziós vagy. Enyhe antidepresszáns es szorongás oldó segíteni fog. Nem szegyen.

Egyébként en friss diplomaskent sem kerestem rosszul. Jól fizet a telekommunikáció, gyógyszeripar, olajipar, informatikai ipar, autoipar....Nagyon sok ilyen ceg van Mo-on. Nem kell tapasztalat, ok betrenelnek.

2016. dec. 9. 07:42
 26/26 anonim ***** válasza:

1) pszichológus

2) felnőtt vagy. Kezd el magadtól. Szülők nélkül is van élet. Nem könnyű, de van. Ha pl apád ököllel vért volna, lehet örülnél annak ha nem lennének szüleid.

2016. dec. 9. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!