Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon félek, hogy meghalnak...

Nagyon félek, hogy meghalnak a szüleim. Szerintetek mit csinaljak? 14/Lany

Figyelt kérdés
2016. dec. 4. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Ne gondolj rá, úgyse tudod befolyásolni

Ha szeretnél kicsit beszélgetni akkor írj, majd én elterelem a figyelmedet :)

2016. dec. 4. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Elobb utobb mindenki meghal, meg te is. Amig ezen agyalsz csak az idodet pocsekolod.
2016. dec. 4. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
De miért félsz? Van rá okod? Ha egészségesek és figyelmesen közlekednek, kicsi rá az esély, hogy baj lesz.
2016. dec. 4. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az még nem jutott eszedbe, hogy ők is félnek, hogy nehogy te haljál meg előbb?
2016. dec. 4. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is félek, hogy elveszítek valakit, főleg most, hogy a mamám nagyon lebetegedett. Nem sok mindent lehet kezdeni ezzel az érzéssel.

Bár anyukám egyszer azt mondta, hogy ő azért fordult kiskorában a vallás felé, mert félt, hogy meghal és ez megnyugtatta. (bár én nem vagyok vallásos de ha ez valakinek segítséget nyújt...)

2016. dec. 4. 23:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom
2016. dec. 5. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is volt egy ilyen krízisem 12-13 éves koromban, mikor rámtört, hogy a halál milyen valós, és szomorú. Hetekig sírtam miatta, aztán feldolgoztam - mivel akármilyen félelmetes is, sajnos változtatni nem tudunk rajta.
2016. dec. 16. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!