Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valaki tud nekem tanácsot...

Valaki tud nekem tanácsot adni ebben az ügyben?

Figyelt kérdés
Egy 13 éves lány vagyok, akinek vállnak a szülei. Az apám nagyon hazudik és folyamatosan zsarol engem és volt hogy fizikailag is bántott! Az anyám ezt mind tudja a bíróságon vagy már 3 éve folyik a per. De az ügy nem változik. A legrosszabb az hogy van egy barátom, akit szerettek. De az ő apukája és az én apukám jó barátok. Így már nem egyszer arra kényszerítette a barátomat, hogy hazudjon nekem a szüleimről. Az apám valójában nem szeret engem. Már pszichológushoz is járok apám miatt. De továbbra is az összeomlás szélén állok. Bevallom öngyilkos hajlamom is volt.

2016. dec. 1. 21:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem túl sokat segít ő se. Csak megkérdezi, hogy mit csinált az apám. A többi őt nem igazán érdekli
2016. dec. 6. 17:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Gyámügyön jelentsd, hogy pszichológushoz kell járnod az apád zaklatása miatt.

2. A barátodat rúgd ki!

Ennyi! ... és mindjárt könnyebb lesz az életed.

2016. dec. 8. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Pont ugyan azt akartam mondani, hogy dobd ki a pasidat. Eleve nem is értem, hogy 13 évesnek még mi a fsznak pasi.

Ezzel most nem bántani akarlak, de annyira nem gyereknek való a kapcsolat. Ilyen pasival meg ne is akarj együtt lenni, aki nem foglalkozik az érzéseiddel és másoknak hisz helyetted.

2016. dec. 19. 17:37
 14/15 anonim válasza:
Apád ellen azt hiszem kérhetsz távolsági végzést, ennek mindenképpen járj utána a rendőrségen, ha tudsz végzést szerezni akkor nem közelítheti meg az engengedélyed/engedélyetek nélkül a Hivatalos tartózkodási helyedet, és a látogatási kötelezettséged is megszűnik. A pasidat dobd ki én is azt mondom. Kérj tanácsot a gyámügytől is, mégiscsak ezzel foglalkoznak, kell hogy tudjanak mondani valami okosat még ha nem is lesz túl hasznos az információ amit tőlük kapsz talán egy kiindulópontnak megteszi majd amiből talán valami okos ötlet is kovácsolódik.
2016. dec. 19. 22:16
 15/15 anonim válasza:

Szia, abszolút megértelek, ha van kedved írj rám privátban.

14/L

2016. dec. 19. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!