Valaki tud nekem tanácsot adni ebben az ügyben?
Szia! Anyud mit szól mind ehhez? gondolok itt pl. a bántalmazásra meg erre az egészre,hogy te hogy éled ezt meg?!
Mivel fiatal vagy még szerintem nem tudsz tenni semmit.SAJNOS!! :(
Az öngyilkosságot felejcsd el!! nem ez a megoldás!! gondolom,hogy nehéz ez az egész de nem szabad ilyenekhez folyamodni!! nagyon fiatal vagy előtted az egész élet!!
Kitartás és fel a fejjel!! :)
Már régóta anyámmal élek, de az apám most is zaklat.
Ami a barátomat illeti, hogy nem hisz nekem csak az apámnak, mivel az ő és az én apukám nagyon jó barátok. És sajnos apámat régebb óta ismeri a barátom, ezért is hisz neki még inkább...
Pedig más megoldás nem igen létezik, mint a költözés.
Öngyilkosság semmiképp sem (tapasztalat).
Ha anyukád nem tud segíteni, akkor más nem igen fog.
Rendőrség csak akkor, ha már vér folyik.
A gyámügyet meglehetne keresni, próbálni. Vagy feljelentés zaklatás miatt, bizonyítékokat szerezz vagy csinálj. Videó felvétel vagy hang felvétel.
Ha a barátod nem áll melléd, akkor nem érdemel meg téged, nem szeret őszintén, önzetlenül, tiszta szívből.
Sajnos az a helyzet, azok alapján, amiket leírtál, hogy szakítani kell itt mindennel, mert nem számíthatsz senkire. Találni valakit, aki befogad, szeret, gondodat viseli.
Imádkozni mindig lehet, hogy Isten megsegítsen ebben a helyzetben. De mindenképp kell valakit találnod, felnőttet, aki segít neked.
Mit mond a Pszichológusod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!