Normális szüleim hozzáállása autòbalesetem után?
de mit akarsz?
meló után üljenek ott estig?
ettessenek meg?
wc-re vigyenek ki?
fuvarozzanak?
Gondolom, eddig sem volt felhőtlen a kapcsolatotok.
Ha jóban lennétek, akkor egyértelmű lenne, hogy próbálnak a kedvedre tenni, akkor is, ha el tudod látni magad. Vagy jobban érdeklődnek, hogy hogyan érzed magad.
Nekem is rosszul esne. Szerintem, ha nincs kistestvér vagy idős szülő akit gondozni kell, vagy hatalmas kert, ahol sötétedésig mindenkinek akad tennivaló, akkor elvárható lenne, hogy felváltva naponta egy órát rád szánjanak a kórházban. Normális szülőnek ez nem áldozat, hanem érdeklődik, gyerekének hogy javul az állapota, milyen fájdalmai vannak még stb.
Az otthoni dolgokhoz kevésbé merek hozzászólni, de az szintén elszomorító, ha a balesetedből annyi jön le neki, hogy magasabb lesz a fűtés számla, mert otthon vagy.
Egyébként szerintem sem egészséges 30 évesen otthon lakni, de ez most nem ide tartozik. Vagy esetleg a szüleidet zavarja, hogy még mindig velük laksz és szándékosan ridegek, hogy végre kibújjál a mamahotelből (bár a baleset utáni lábadozás idejére ezt felfüggeszthetnék).
Végig se olvastam az összes kommentet de már az egekbe a vérnyomásom. Hogy lehetnek az emberek ilyen nem törődöm viselkedésűek? Mindenki leszarja a másikat de ha veletek történne ilyen azért eléggé fel lennétek háborodva. Milyen család az ahol nem foglalkozunk a másikkal? Apám anyám is volt korházban. A barátok munkatársak is feszt hívták őket telefonon ha látogatni nem tudtak. A család minden nap bent volt max 2 órát. Ha a gyereketek balesetezik oldja meg magának minden gondját? Alig bír felkelni de azért menj el fiam a boltba mert nincs semmi bajod. Ezt csinálnátok ugye? A kérdező nem hisztizik. Ha nem tudtok különbséget tenni akkor ne kommenteljetek. Nektek mindenki csak hisztizik.
Sajnálom hogy a kommentek többsége lenéző és nem törődöm. Szégyen.
Te pedig kérdező amint jól leszel költözz el onnan. Olyan szülőkkel nem érdemes foglalkozni akiknek csak akkor vagy jó ha az ő seggüket kell kinyalni.
Sajnalom Kerdezo, hogy szetszendnek a kommentelok. En megertelek. :)
Maskulonben milyen a viszonyod a szuleiddel? Tamogatoak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!