Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális szüleim hozzáállása...

Normális szüleim hozzáállása autòbalesetem után?

Figyelt kérdés
Èn voltam a hibás! Sajàt hitelre vett autòmat totàlkàrosra törtem. Szegcsontom törtött. Kòrhâzban mindenkihez jöttek òràk hosszàra làtogatni hozzám apa beszaladgàlt, hozta amit kell 2szò ès ment is. Egyszer bejöttek anyàval nem olyan volt mint másoknàl....kérnem kellett hogy maradjanak de akkor se volt a jò hangulat...(szerintem làtogatàs célja lelki támogatàs aminek eszköze a humor). Anya miota itthon vagyok csak azt nézi sok lessz a fűtés szàmla igazábòl nem veszi eszre egész nap itthon vagyok,nem tudok kajàért boltba menni. Egy kis megfàzàs köhögés nagy fàjdalmat okoz. Apa "ügyintéz" rendőr ismerősünket zaklatja az ügyemmel (rendőr segìteni nem tud) bankos(nem hitellel foglalkozô) ismerőseivel okoskodik. Egyik nap van időm gondoljam meg a személyi hitel felvételt, másik nap szaladjak felvenni...Adjam el a roncsot màsik nap csináltassam meg. Ügyvéddel okoskodnak. De nem az van amit akarok hanem amit akar vagyis haverokkal kitalàlnak...Egyikük se hozna be egy reggelit/vacsora (szarnak ra eszek e valamit)hogy ne jéghideg konyhàba kelljen hajolgatnom. 30mûltam ők 55. De ha betegek lennének jobban àpolnàm őket. Kontrolra gyalog kell mennem 2km gyalog.

#ápolás #szülő #önállòtlanság
2016. dec. 1. 11:53
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
74%
Elolvastam a kérdést. Elsö gondolat:Mit rinyál ez a p!cs@?? Aztán láttam csak a hozzászólásokból hogy "férfi" vagy...
2016. dec. 1. 13:35
 32/48 anonim ***** válasza:
81%

de mit akarsz?

meló után üljenek ott estig?

ettessenek meg?

wc-re vigyenek ki?

fuvarozzanak?

2016. dec. 1. 13:37
 33/48 anonim ***** válasza:
92%
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked és nagyobb összhangot a szüleiddel!
2016. dec. 1. 13:43
 34/48 anonim ***** válasza:
67%
30 éves csecsemő. Tiszta nevetséges.
2016. dec. 1. 13:43
 35/48 A kérdező kommentje:
Anya is volt kórhàzban. Mikor hazajött ő is egyedűl volt napközben itthon. De suli/munka utàn legalàbb egy fél óràra bementem a szobàjàba. Vittem neki be inni enni. Kérdeztem mit hozzak a boltból. Igaz hogy csak tvt néztünk de melette űltünk. ...Ezek szerint én voltam túlgondodkodó.
2016. dec. 1. 13:48
 36/48 anonim ***** válasza:
72%

Gondolom, eddig sem volt felhőtlen a kapcsolatotok.

Ha jóban lennétek, akkor egyértelmű lenne, hogy próbálnak a kedvedre tenni, akkor is, ha el tudod látni magad. Vagy jobban érdeklődnek, hogy hogyan érzed magad.

2016. dec. 1. 14:09
 37/48 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is rosszul esne. Szerintem, ha nincs kistestvér vagy idős szülő akit gondozni kell, vagy hatalmas kert, ahol sötétedésig mindenkinek akad tennivaló, akkor elvárható lenne, hogy felváltva naponta egy órát rád szánjanak a kórházban. Normális szülőnek ez nem áldozat, hanem érdeklődik, gyerekének hogy javul az állapota, milyen fájdalmai vannak még stb.

Az otthoni dolgokhoz kevésbé merek hozzászólni, de az szintén elszomorító, ha a balesetedből annyi jön le neki, hogy magasabb lesz a fűtés számla, mert otthon vagy.

Egyébként szerintem sem egészséges 30 évesen otthon lakni, de ez most nem ide tartozik. Vagy esetleg a szüleidet zavarja, hogy még mindig velük laksz és szándékosan ridegek, hogy végre kibújjál a mamahotelből (bár a baleset utáni lábadozás idejére ezt felfüggeszthetnék).

2016. dec. 1. 14:56
 38/48 A kérdező kommentje:
#37 köszönöm a vàlaszod. Gondoltam erre a direkt dologra èn is. Sok kommentelő nem nagyon tudhatja mi a szegycsont törés. Lényege melkas egyik fontos csontja törik. Köhögni tüsszenteni böffenteni olyan mint akibe egy tőrt döfnek. Egyik kézet se lehet erőlteni mellizmokon keresztűl óriàs fàjdalmat lehet elszenvedni...
2016. dec. 1. 15:34
 39/48 anonim ***** válasza:
75%

Végig se olvastam az összes kommentet de már az egekbe a vérnyomásom. Hogy lehetnek az emberek ilyen nem törődöm viselkedésűek? Mindenki leszarja a másikat de ha veletek történne ilyen azért eléggé fel lennétek háborodva. Milyen család az ahol nem foglalkozunk a másikkal? Apám anyám is volt korházban. A barátok munkatársak is feszt hívták őket telefonon ha látogatni nem tudtak. A család minden nap bent volt max 2 órát. Ha a gyereketek balesetezik oldja meg magának minden gondját? Alig bír felkelni de azért menj el fiam a boltba mert nincs semmi bajod. Ezt csinálnátok ugye? A kérdező nem hisztizik. Ha nem tudtok különbséget tenni akkor ne kommenteljetek. Nektek mindenki csak hisztizik.

Sajnálom hogy a kommentek többsége lenéző és nem törődöm. Szégyen.

Te pedig kérdező amint jól leszel költözz el onnan. Olyan szülőkkel nem érdemes foglalkozni akiknek csak akkor vagy jó ha az ő seggüket kell kinyalni.

2016. dec. 1. 15:53
 40/48 anonim ***** válasza:
79%

Sajnalom Kerdezo, hogy szetszendnek a kommentelok. En megertelek. :)

Maskulonben milyen a viszonyod a szuleiddel? Tamogatoak?

2016. dec. 1. 16:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!