Normális szüleim hozzáállása autòbalesetem után?
10: Képzeld el direkt pofátlanság egész nap ott ülni egy betegnél. Mert az a többi betegnek zavaró lehet.
Nálunk senki sem volt, akinél végig lettek volna. Olyan meg pláne nem, hogy mindenkinél végig ott voltak. Úgyhogy simán tudtunk beszélgetni. De lehet, hogy ott is ilyen negatív voltál, azért nem akartak veled beszélgetni.
Bevásárlásra megkértél valakit? Nemet mondtak rá?
A szüleiddel élsz 30 évesen?
Úgy viselkedsz valóban, mint egy kis ovis.
30 évesen nincs feleséged, se barátnőd?
Fura, hogy a legközelebbi hozzátartozóid a szüleid.
Ha saját autódról van szó, akkor mondd apádnak, hogy majd megoldod te a problémát, ha felépülsz. Ha meg segíteni akar, annak inkább örülj!
Gyógyulj meg, aztán gondold át ezt az egész balesetet, mert mégiscsak te voltál a hibás, legközelebb köss Casco-t és akkor nem lesz a balesetedből anyagi probléma.
Jaj mindenki teszi magát hogy kérdező csak hisztizik és miért nincs családja.
Nem volt még (le is kopogom) ilyen törésem de mivel nem nagyon lehet rögzíteni valszeg egy rossz mozdulat és visítasz a kíntól úgy meg én is akkor mennék kajáért ha már nagyon nincs más opció, az meg hogy a szüleivel él, na és? Nagybátyám 50 évesen is az anyjával élt, mellé volt egy svédországban letett doktorija fizikából (azt se tudom kimondani kb annak melyik ágából), lapátolta haza a pénzt de ha most nem talált magának nőt egyedül lakni meg nem akart mert magányos akkor miért ne maradhatna otthon hogy legalább a megözvegyült anyjának segítsen?
Kérdező, utólag mindenki okosabb, most mindenki ötletel, majd úgyis előbb-utóbb eldöntik egymás között aztán megbeszéled velük, nem kell ezzel sietni.
16: Hát én nem vagyok egy nagy barátkozós, de még én is simán összebarátkoztam olyanokkal, akikkel nem is egy szobában voltam. De még olyanokkal is jóban lettem, akik másokhoz jöttek látogatni. Pedig visszafogott és zárkózottabb típus vagyok. Talán volt benned valami kifejezetten nem barátságos, hogy nem sikerült ott barátkozni.
De akkor is lehet olvasni, játszani, zenét hallgatni.
Nekem is volt, hogy szóltak a nővérkék, hogy ne mászkáljak, de hát nem börtön :) Ha már nem vagy ágyban fekvő, akkor jót is tesz egy kis mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!