Jogos ha anya elvárja, hogy ennyi pénzből jöjjek ki? Többi lent
Szóval...
20/L vagyok, két éves OKJ-ra járok. Soha nem kaptam zsebpénzt, de kicsit megelégeltem hogy soha sincs pénzem, nem tudom magam ellátni ruhákkal, nem tudok elmenni a barátokkal stb. Így abban egyeztünk meg, hogy megkapom a családi pótlék (13.000 DE csak 10ezret kapok meg) árát.
Viszont ebből állnom kell havi szinten a gyógyszerem (2300), bérletem (1500) telóm (1500) cigim (5 nap alatt megy el 1 doboz: 500ft, ukrán), a többi mehet az egyebekre: ruha, cipő, ajándékok. Ennyiből megintcsak lehetetlen venni bármit is, ugyanott vagyok!
Ma pedig azzal ált elő, hogy fizessem ki a reggelim árát, és ha beteg lennék, a gyógyszerek árát is!
Szerintetek is lehetetlen, ugye? :/
Utolsó, ha nem vetted volna észre, mindenki le van pontozva, ki jobban, ki kevésbé, de mindkét "oldal" le van, függetlenül attól, hogy mit írt.
Egyébként a cigin nem tudom, mit rágódik mindenki, havi 2000 forintot költ rá, bocs, de az aztán tényleg nem sok. Tudom, egészségtelen, felesleges, stb, de havi kétezret ne nevezzünk már pénzszórásnak, azért ennyit hadd engedhessen már meg magának mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!