Szerintetek apám normális, hogy elmondja, hogy nem akar éveken keresztül kenyéren élni, mikor még egy napja sem volt, hogy fél pizzát megevett?
Pótcselekvésnek nem szoktak 1kg kenyeret megenni más kaja mellett! Szerintem csak rágicskálnak ropit,mogyorót,chipset,ilyesmit!
Valami szervi baja van,az biztos. Főleg ha nem is végez semmi megterhelő munkát! Kövér is vagy elkezdett hízni?
Vigyétek el valami vizsgálatokra,mert ez nem normális dolog.
Kérdező
És te éhezel?
Vagy mi bajod?
Utolsó előtti!
Hasra hízik,elég nagy a hasa,a súlya önmagában nem olyan vészes.Szerinted mi baja lehet?Valami tipp esetleg?
Utolsó!Már leírtam mi bajom,de egyébként nem szoktam mostanában túl jól lakni,de ez most mellékes.
Kedves kérdező!
Ezt neki mondjad ne nekünk, ha ekkora probléma. Bár nem tudom miért baj ha valaki sokat eszik, nem piál és dolgozik akkor meg mit sajnálod tőle?!
Ha meg panaszkodik ne foglalkozz vele, vagy szólj rá.
Erre a kérdésre mégis mi lenne a válasz?
A kérdésből süt, hogy a kislány nem az érdekli, hogy milyen egészségügyi problémája lehet az apjának , hanem a rosszindulat.
A lány éhes, az apja bezzeg jóllakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!