Mit akar ezzel elérni? Egyáltalán normális ez?
Van 2 lányom az exférjemtől és 2 fiam a páromtól. Sokszor viszem négyesben őket programokra, pl falunap, lámpás felvonulás, szüreti felvonulás, stb, ahol persze fotózom őket telefonnal. Ezekből a képekből sokszor küldök át a lányok telefonjára, vagy egyet-kettőt teszek ki a facebookra ( összesen 20db kép van fent, nem vagyok egy posztolgatós típus, de a barátnőm, nővérem csak így látja őket, mert külföldön él).
Most adtam be a kérvényt gyerektartás letiltására, és a láthatás újraszabályozására ( nem veszi figyelembe, ha a gyereknek különórája, szakköre van). Apuka pedig elkezdte a lányok telójáról és az én oldalamról letöltögetni a képeket, kicsit át photoshoppolja őket, és kiteszi az ő oldalára a sajátjaként, hozzá kamu szöveg, hogy ilyen meg olyan programon volt a lányokkal.
Ezt szerintetek miért csinálja? Szerintetek arra mehet ki a dolog, hogy kérvényezni akarja, hogy nála helyezzék el a gyerekeket, és ezzel akarja bizonyítani, mennyi helyre viszi őket?
Cseppet sem fura, hogy a két fiam mit is keresne ott....
Ő valójában sehova nem megy velük.....
Igen, valószínűleg ilyen célja van vele.
Szerintem egyszerűbb lenne, ha azt szeretnéd hogy nővéred, barátnőd lássa a gyerekeket, akkor nekik küldesz, akár üzenetben, akár e-mail-ben.
De amit kiteszel, azt bárki letöltheti, és onnantól kezdve nem tudod befolyásolni, hogy mi lesz vele.
Nem arról van szó, hogy sok. Egyetlen képpel is vissza lehet élni.
Ezentúl, ha bármit felteszel, azt úgy tedd, hogy a volt férjed ne láthassa.
"hozzá kamu szöveg, hogy ilyen meg olyan programon volt a lányokkal. "
Esetleg aláírhatnád, hogy "aztán a fiaim hogy kerültek oda?" :)
Még ha ez is a célja, sokra nem megy vele, simán bizonyítható, honnan vannak a képek. Nem ez alapján dönt a bíróság.:-)
Töltsd le a messengert, és küldd át azon a képeket csak azoknak, akiknek szánod, de millió egyéb megoldás is van (simán emailben, google pluson/facebookon/google drive-on/icloudon privát megosztás csak a kiválasztott címzettekkel, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!