Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez pofátlanság, vagy csak én...

Ez pofátlanság, vagy csak én gondolom annak? (38 éves anyuka)

Figyelt kérdés
Ma férjemnek tárgyalása volt, én pedig a barátnőmnél voltam. Mondtam is a fiamnak(18 éves), hogy vigyázzon magára, mivel hét fele érek haza. Erre mikor korábban beállítok, a barátnőjével (akit régóta ismerek) hempereg a kanapénkon. Most ő duzzog a szobájában, hogy miért nem szóltam, hogy előbb hazaérek.
2016. nov. 27. 20:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
96%

Ne duzzogjon a fiad!

Üljetek le és beszéljétek meg!

Hogy 18 évesen szexuális életet él, ráadásul nem alkalmi partnerrel, hanem olyan lánnyal, akit már neked is bemutatott, abban nincs semmi kivetnivaló.

Viszont én a helyedben pl. kerek-perec megkérdezném, hogy ő hogyan érezné magát, ha arra érne haza, hogy apa és anya a nappaliban vígan szexel és rá lennének mérgesek, hogy miért nem szólt, hogy hazajön.

Szóval: világos, hogy mindannyian éltek nemi életet, de ezt diszkréten kéne csinálni. Először is a saját szobájában tegye. Másrészt célszerűbb lett volna, ha jelzi, hogy áthívja a barátnőjét.

De nem dőlt össze világ, egyikőtök se haragudjon a másikra.

Mellesleg nem tudom, a csaj nem lesz-e zavarban a legközelebbi találkozásotoknál. :DDDD

2016. nov. 28. 13:57
 22/25 A kérdező kommentje:
Beszéltem a fiammal. Bánja, és legközelebb a szobájában fogja csinálni. Azt is megígérte, hogy szól, mielőtt áthívja ,,játszani'' a barátnőjét. Köszi a tanácsokat!
2016. nov. 28. 17:53
 23/25 anonim ***** válasza:
51%

Nem pofátlanság. 18 éves, és arra számított, hogy 7-ig övé a kéró. Számíthatsz már ilyenre, tapintatból tényleg szólj haza neki, ha előbb érkezel...

Egy 40 éves anyuka.

2016. dec. 2. 20:30
 24/25 anonim ***** válasza:
86%

Én nem gondolom bár pofátlanságnak, hogy a kanapétokon csinálták, de nem is illett volna a részéről. A fiad inkább égőnek élte meg, hogy rányitottál (nem számított rá, pedig számítani kell rá, h bármikor hazaérhetsz).

De ha valóban duzzog, az arra utal, ami reális: egy 18 éves épp úgy kamasz, mint egy 21-22 éves. A felnőtté válás igazán csak ez után kezdődik. A kamaszkor készíti elő.

Szóval mivel még gyerek a fiad, érthető, ha duzzog, bár nem felnőtt reakció.

Azonban az, hogy blamálja magát, hogy váratlanul megláttad a csupasz fenekét fel-le mozogni a barátnőjén, azt a "ciki érzést" adott esetben egy felnőtt is megélheti, de túlélhető. :)

2016. dec. 2. 23:16
 25/25 anonim ***** válasza:
55%
nagyon ki lehetsz égve ha már meg sem fordul ez a fejedben
2016. dec. 2. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!