Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez pofátlanság, vagy csak én...

Ez pofátlanság, vagy csak én gondolom annak? (38 éves anyuka)

Figyelt kérdés
Ma férjemnek tárgyalása volt, én pedig a barátnőmnél voltam. Mondtam is a fiamnak(18 éves), hogy vigyázzon magára, mivel hét fele érek haza. Erre mikor korábban beállítok, a barátnőjével (akit régóta ismerek) hempereg a kanapénkon. Most ő duzzog a szobájában, hogy miért nem szóltam, hogy előbb hazaérek.
2016. nov. 27. 20:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
70%
Tudomásul kellene venned, hogy felnőtt a fiad, és ebben a korban tombolnak a hormonok.
2016. nov. 27. 20:19
 2/25 A kérdező kommentje:
Akkor neki van igaza? Köszi a válaszod!
2016. nov. 27. 20:20
 3/25 anonim ***** válasza:
84%
Nyílván nem számított rád :) Nem volt pofátlanság az ő részéről! Máskor okosabb leszel és haza szólsz időben! Különben nem azért duzzog, hogy nem szóltál, hanem azért mert olyan helyzetben láttad meg őket :) Mondjuk tény, hogy a szobájában is csinálhatták volna
2016. nov. 27. 20:22
 4/25 anonim ***** válasza:
62%
Pár szabàlyt hozz a fiad tudtára. Nem az ő háza ergo nem kell neki bejelentened mikor mész haza. Ha akciòzni akar akkor azt csak a szobájában tegye. Puffogjon ha jòl esik neki de a ti? kanapétokon hempergett akkor alap hogy ne érezd magad rosszul. Nincs igaza a fiadnak,majd a saját házában a saját kanapéján azt csinál amit ès akkor amikor akar.
2016. nov. 27. 20:29
 5/25 A kérdező kommentje:
Azt hittem, süt magának palacsintát, megnéz egy filmet, vagy megírja a háziát. Még azért sem lettem volna mérges, ha áthív egy két havert, ezért nem szóltam, hogy hazajövök.
2016. nov. 27. 20:31
 6/25 anonim ***** válasza:
85%

Te is voltál 18-19 éves, nem? Valahogy csak lett egy 18 éves fiad 38 éves korodra:)))

Nem, semmi pofátlanság nincs benne, szimpla pech, ráadásul a világ se dőlt össze... javaslom, hogy mindhárman röhögjetek rajta egy nagyot, és kész...

2016. nov. 27. 20:32
 7/25 anonim ***** válasza:
84%

18 évesen azért ez nem rendellenes. Sőt, normális. Mi ebben a pofátlanság? Kettesben voltak, nem tudták, hogy hazajött előbb.

Esetleg kérd meg, hogy legközelebb a szobájában legyenek, ha nem vagytok otthon, akkor is.

2016. nov. 27. 20:35
 8/25 anonim ***** válasza:
91%

én megmondanám neki,hogy legközelebb a szobájában intézze és zárja be az ajtót legalább. mert így mindhárman kellemetlen helyzetbe kerültetek.

egyébként nem látok semmi kivetnivalót benne. nem egy idegen volt a lakásban a tudtod nélkül,hanem a barátnője akit régóta ismersz

2016. nov. 27. 20:36
 9/25 anonim ***** válasza:
28%
Úgy látom tizenévesek válaszolgatnak... Méghogy szóljon haza... nehogy már a szülő tartozzon elszámolással a gyereknek a saját házában hogy mikor jön-megy. Igenis pofátlan volt, és meggondolatlan. A minimum az lett volna ha már csajt visz fel, hogy a saját szobájában hemperegnek, és nem duzzog, mikor a saját ostobasága miatt rajtakapták őket. A végén még a kérdező lesz a rossz, mert tudni akarja kik járkálnak a lakásába...
2016. nov. 27. 20:40
 10/25 anonim ***** válasza:
88%
Tulajdonképpen mit sérelmezel? Hogy kufircolt a 18 éves fiad, vagy azt, hogy ti kanapétokon, és nem a saját ágyában? Az elsőben nincs semmi pofátlanság, ha 38 évesen vagy egy 18 éves fiú anyukája, akkor ezt könnyen beláthatod. Hogy a ti kanapétokon... az bosszantó, de nem akkor ügy, amin ne tudnátok túllépni. Hozzatok szabályokat, mostantól lehet kufircolni, de csak a saját szobájában, a saját ágyában, így neked sem kell bejelentkezned a saját lakásodba, és ők sem kerülnek kínos helyzetbe.
2016. nov. 27. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!