Ez pofátlanság, vagy csak én gondolom annak? (38 éves anyuka)
Nehogy már a szülő kérjen engedélyt, hogy hazamehessen, attól függően, hogy a kicsi fiának éppen feláll. Húzzon be a szobájába, és orgiát is rendezhet. A szülők sem hemperegnek előtte és valszeg a srác sem kíváncsi arra, hogy a faterja hogy logatja be anyunak, annak ellenére, hogy tudja a srác, hogy őt sem a gólya hozta.
Igazából én sem vagyok kíváncsi sem a szüleim némi életére, sem a fiaméra.
Megmondom őszintén nekem sem tetszene ha a kanapémon ahova a fenekemet leteszem más segglevébe kellene beleülnöm.
A kulcsot nem szokás nálatok elfordítani a zárban, hogy ne lehessen csak úgy bemenni a lakásba ? Addig örüljön a srácod amíg csak TE és nem a betörő lepte meg.
Egyikőtöknek sincs.
Az baj, kanapén volt? Neki meg, nem szóltál? Mindkettő borzalmasan gyerekes álindok sértettségérzésre
2 ovis. Mond el férjednek. Jól kirőhög mindkettőtöket. 😃
Miért lenne pofátlan? Gondolj már bele. Szerinted direkt szexelt elútted? Vagy.. vagy mi egxáltalán a te bajod és mit tartasz pofátlannak? Te helyzeted nem is értem.
Ő meg csak egy barom. Miért méne szólni, előbb jössz haza???? De tényleg.. MIÉRT?? 18 évesen lehetne egy kis ésszerűségérzete.
És duzzog mint egy ovis, ok nélkül. Lehközelebb ha rájuk jön hangulat, bemennek szobájába.. ennyi. Fszért kell duzzogni azon, lakástulajdonos és édesanyád hazajön és nem szól. Nem.mondta, tervez valamit amiért fontos egyedül lenni se semmi.
Aaahj.. felnőtt ovisok.
Érthető, hogy meglepődtetek (mindketten), de túlreagáljátok (mindketten).
Irreális elvárás az is, hogy hazaszólj, ha hamarabb érsz haza a saját lakásodba (hacsak a fiad nem kéri előre, hogy egy kicsit hagyjátok magára, és ha ebbe időnként belementek), mint ahogy irreális elvárás az is, hogy ne használja ki a helyzetet, ha "övé a lakás"...
Pár szabály kell, hogy megelőzzétek a jövőbeli kényelmetlen helyzeteket, és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!