Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez pofátlanság, vagy csak én...

Ez pofátlanság, vagy csak én gondolom annak? (38 éves anyuka)

Figyelt kérdés
Ma férjemnek tárgyalása volt, én pedig a barátnőmnél voltam. Mondtam is a fiamnak(18 éves), hogy vigyázzon magára, mivel hét fele érek haza. Erre mikor korábban beállítok, a barátnőjével (akit régóta ismerek) hempereg a kanapénkon. Most ő duzzog a szobájában, hogy miért nem szóltam, hogy előbb hazaérek.
2016. nov. 27. 20:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%
#9 "Úgy látom tizenévesek válaszolgatnak..." - én inkább azt látom, hogy besavanyodotték pontozgatnak... nem, minden tévhittel szembe nem lesz mindenki harmincon-éves korára vaskalapot viselő "erkölcsvédő"... sőt, később se.
2016. nov. 27. 20:46
 12/25 anonim ***** válasza:
59%
Hát ha az besavanyodottságnak számít hogy nem arra akarok hazaérni hogy a fiam a nappaliban keféli az aktuális csaját, akkor igen , az vagyok. A minimális diszkréció egy tinédzser részéről is elvérható. Tehát vagy saját szobájában intézze, vagy ne nyafogjon ha meglátják a nőjével.
2016. nov. 27. 21:14
 13/25 anonim ***** válasza:
56%

Nehogy már a szülő kérjen engedélyt, hogy hazamehessen, attól függően, hogy a kicsi fiának éppen feláll. Húzzon be a szobájába, és orgiát is rendezhet. A szülők sem hemperegnek előtte és valszeg a srác sem kíváncsi arra, hogy a faterja hogy logatja be anyunak, annak ellenére, hogy tudja a srác, hogy őt sem a gólya hozta.

Igazából én sem vagyok kíváncsi sem a szüleim némi életére, sem a fiaméra.

2016. nov. 27. 21:42
 14/25 anonim ***** válasza:
86%
A.pofátlanságtól messze van,nyilván rájuk jött a hatnék,vagy csak izgalmasnak találták a kanapét és az üres lakást. Inkább szerencsétlén véletlen. Jó esetben legalább ő is kicsit gondolkodik,mielőtt rámászik a nőjére,hogy hol is tegye azt. Rossz esetben(ha.nem tanult ebből) még párszor láthatod ahogy qrja a csaját!
2016. nov. 27. 22:02
 15/25 anonim ***** válasza:
66%
Csak az a baj hogy nem tudod elfogadni hogy a kisfiadból nagyfiú lett.
2016. nov. 27. 22:07
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
Egy 18 évesnek is van igénye a magánéletre, és kevésszer van rá alkalma, persze, hogy kihasználták a lehetőséget.
2016. nov. 28. 00:29
 17/25 anonim ***** válasza:
30%

Megmondom őszintén nekem sem tetszene ha a kanapémon ahova a fenekemet leteszem más segglevébe kellene beleülnöm.

A kulcsot nem szokás nálatok elfordítani a zárban, hogy ne lehessen csak úgy bemenni a lakásba ? Addig örüljön a srácod amíg csak TE és nem a betörő lepte meg.

2016. nov. 28. 03:48
 18/25 anonim ***** válasza:
24%

Egyikőtöknek sincs.

Az baj, kanapén volt? Neki meg, nem szóltál? Mindkettő borzalmasan gyerekes álindok sértettségérzésre

2 ovis. Mond el férjednek. Jól kirőhög mindkettőtöket. 😃

Miért lenne pofátlan? Gondolj már bele. Szerinted direkt szexelt elútted? Vagy.. vagy mi egxáltalán a te bajod és mit tartasz pofátlannak? Te helyzeted nem is értem.

Ő meg csak egy barom. Miért méne szólni, előbb jössz haza???? De tényleg.. MIÉRT?? 18 évesen lehetne egy kis ésszerűségérzete.

És duzzog mint egy ovis, ok nélkül. Lehközelebb ha rájuk jön hangulat, bemennek szobájába.. ennyi. Fszért kell duzzogni azon, lakástulajdonos és édesanyád hazajön és nem szól. Nem.mondta, tervez valamit amiért fontos egyedül lenni se semmi.

Aaahj.. felnőtt ovisok.

2016. nov. 28. 08:44
 19/25 anonim ***** válasza:
67%

Érthető, hogy meglepődtetek (mindketten), de túlreagáljátok (mindketten).

Irreális elvárás az is, hogy hazaszólj, ha hamarabb érsz haza a saját lakásodba (hacsak a fiad nem kéri előre, hogy egy kicsit hagyjátok magára, és ha ebbe időnként belementek), mint ahogy irreális elvárás az is, hogy ne használja ki a helyzetet, ha "övé a lakás"...

Pár szabály kell, hogy megelőzzétek a jövőbeli kényelmetlen helyzeteket, és kész!

2016. nov. 28. 09:08
 20/25 anonim ***** válasza:
71%
Hat, a fiad felnott ember, es ez egy egeszseges 18 evesre vall, h eli a maga kis szexualis eletet. En az o helyeben mondjuk szoltam volna elore, h van esely ra, h atjon a baratnom, de utolag sztem nem kene egymas szemere hanynotok semmit.
2016. nov. 28. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!