Egyáltalán nem ciki, több ilyen ember kéne erre a világra.
2016. nov. 26. 20:09
12/20 anonim válasza:
hát utolsó, nekem az otthon az a saját lakásom, nem az, ahol felnőttem.
és nekem nagyon rossz a családi hátterem, úgyhogy a frász se akarna otthon lakni.
ha valamiért kényszerül, az ok, de ismerek olyat, akinél nagyon látszik, hogy éretlen, és bizony otthon lakik 39 évesen.
anyuci meg kiszolgálja.
2016. nov. 26. 20:12
13/20 anonim válasza:
És az miért 0%-os, hogy leírtam, hogy a szülői házat alakítottuk át, és abban lakom külön?
Annyira szánalmas itt mindenki, simán egy piros kézzel le akarjátok nullázni valaki életét. Kik vannak itt, hogy ítélkezni merészelnek?
2016. nov. 26. 20:40
14/20 anonim válasza:
Miért foglalkozik egy 40 éves ember azzal, hogy mit gondolnak mások?
2016. nov. 26. 21:12
15/20 anonim válasza:
Ilyen kérdést ide ne írj ki. Jön a sok paraszt magyarázkodni hogy ha csak úgy otthon laksz az mennyire ciki. Könyörgöm minek fizetni havi több 10e albérletre ha otthon is jól meg van az ember. Ez a baj a társadalommal hogy aki 40 évesen csak úgy otthon lakik azt ki kell közösíteni meg lehordani milyen ciki.
2016. nov. 26. 21:31
16/20 A kérdező kommentje:
tegnap 21:31
Jól esnek a soraid,tényleg ez van a társadalmi elváráshoz igazodni..
2016. nov. 27. 09:12
17/20 anonim válasza:
Dehogy. Anyukam most 45 eves es nem reg ide kellett koltoztetnunk mamamat, mert egyre rosszabb allapotban van. Ez termeszetes. Amig kicsi vagy, ok gondoskodnak rolad, aztan te roluk, ha mar raszorulnak.
2016. nov. 27. 12:39
18/20 anonim válasza:
Egy ilyen kapitalista, kiszámíthatatlan világban,ahol az ember az egyik napról a másikra él, szerintem teljesen normálisnak kellene lennie. Csak azoknak "ciki" akik még nem dolgoztak meg semmiért, vagy egy rózsaszín ködben élnek és az elkorcsosult társadalmi elvárások szerint (max 30 évesen saját ház,autó,két gyerek...)"élnek"
2016. nov. 27. 19:47
19/20 anonim válasza:
Nem ciki, de számíts rá, hogy egy nő se fog komolyan venni, ha párkapcsolatot szeretnél.
A megoldás az lenne, ha elsősorban ápoló/segítő segítene a szüleidnek, te meg önálló életet kezdenél. Ne várj, amíg késő lesz.
2016. nov. 28. 00:27
20/20 anonim válasza:
Nem. Az volna a szégyen, ha hagynád őket tehetetlenül nyomorgni, miután ők felneveltek. Minden elismerésem neked! Som egészséget!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!