Meg lehet fagyni otthon. Mit csináljak, ha a szüleim nem tesznek semmit?
De jó, hogy ezt minden kérdéshez le lehet írni.
Egyébként iskolába járok és nincs pénzem. De itt a 8 éves gyereknek is leírják, hogy menj 40 órába dolgozni!
Sajnos így sokat nem tehetsz... A fát nem tudjátok rendes helyen tárolni? Persze ez csak egy elem...
Én nem tudnék fázni öt takaró alatt, csak fagypont körül, de persze nem vagyunk egyformák. A befúvó levegő viszont kegyetlenül rossz. Én is laktam ilyen házban, állandóan raktam a kazánt, ha épp nem aludtam, de alvás közben 10 fokott zuhant a hőmérséklet nagy hidegben...
Állandóan könyvtárban vagy másnál lógnék, gondolom, még egy melegítőpárnát sem vesznek neked, pedig az egypár watt használatával átmelegít, ha magad alá pakolod, legalább alváskor nem fáznál...
Gondolom, a szüleid örülnek, ha meg tudják azt adni, ami most van, és ha jól tippelek, nem otthon szoktak dö.gleni a tévé előtt egész héten, hanem keményen dolgoznak.
Kicsit össze vannak keveredve a fogalmak, főleg a tinik fejében. Az nem "igényesség", hogy zsebből tudnak kicsengetni egy ablakcserét külső szigeteléssel együtt, meg megfejelni egy fűtés korszerűsítéssel. Ez így alsó hangon olyan 1,5-2 milliós kiadás, bármilyen hihetetlen.
Lehet, hogy ők is fáznak, és bántja őket, hogy te meg hisztizel, hogy miért nem lehet ezt csinálni, meg azt, de elég gáz, ha nem tudod felfogni, hogy nincs rá pénzük.
Bármilyen hihetetlen, nem azért dolgoznak ilyen kevés pénzért ilyen sokat, hogy veled direkt jól kib.asszanak.
Tok jo lenne ha vegre letiltanak innen orokre a koltozz el menj el dolgozni hozzaszolokat. Vegtelen paraszt es IQ nulla valasz, megis minden kerdesnel van egy suttyo ostoba.
Nagyon hidegben ugy tudsz tanulni ha veszel egy asztali lampat es kozvetlen ala rajod a kezeid es az arcod is kozel van. Nem fogyaszt sokat de jol atmelegit.
Nem kellenének milliók. Laktam kegyetlenül rossz szigetelésű házban, ahol zárt az ablak. Ég és föld, hogy befúj-e a szél s ehhez egyszerűen egy viszonylag olcsó ablakcsere kell. A szigetelés más tészta, de rengeteget jelentene az ablakcsere is. Nem is kell passzívház szintűre, csak normálisra.. Természetesen elképzelhető, hogy erre sem telik, ekkor tényleg azt kéne csinálni, amit már ajánlottak, kitömni a réseket, sokat érhet az is, a semminél sokkal jobb.
Az pedig elég gyermeteg hozzáállás, hogy örülünk a rossz ablaknak s a fát sem kéne az esőben tárolni. Ha van kazán, akkor legalább egy keveset oda lehet mellé pakolni vagy az előszobába vagy letakarni egy ponyvával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!