Meg lehet fagyni otthon. Mit csináljak, ha a szüleim nem tesznek semmit?
Ezt a kérdést elmentem, és mikor kérdezik páran, hogy vállaljanak-e 40 évesen (vagy idősebben) gyereket, majd jól belinkelem. Ezért nem kell öregembernek még kispapát játszania, ha utána a gyereket a nyugdíjából nem tudja felnevelni rendesen!
Egyébként azt is érdekes, hogy csak a harmadik oldalon derül ki a kérdező kora, most hagyjuk, hogy ez mennyire hihető, hogy 50 évesen vállalták a szülei. Főleg, ha egyke.
Kérdező: zuhanyozz a suliban, ott úgy is jó meleg van! Aztán otthon már nem kell.
A fát most ideiglenesen letakarhatnád egy takarófóliával, vagy akármivel ami nem ázik át.
Jövőre meg nulla forintból barkácsolhatna drága apád valami tárolóalkalmatosságot. Én nem hiszem el, hogy csak az én apám tudta az ilyen fatárolókat mindig megoldani nulla forintból, építésből visszamaradt ezer éves anyagokkal, meg egy délutánnyi munkából.
Hány fok van? De őszintén!
A mi házunk egy 40 éves parasztház (tégla, nem vályog), az ablakok is egyidősek vele, bár szigeteltük, és leengedjük a redőnyt estére.
Délután gyújtunk be, és pár órán át fűtünk. Ennek ellenére este pólóban sem fázunk, és elég egy normál takaró.
Ha mínusz 20 fok van kint, akkor persze reggeltől estig fűtünk, kell a két takaró, és legrosszabb esetben 18 fok van a házban (kora reggel, ha kialudt a kazán este 8 körül).
Ha nálatok már most ilyen hideg van, és ennyire fázol, akkor télen egészen konkrétan meg fogtok fagyni. Az ugyanis azt jelenti, hogy a kinti hőmérséklethez képest 5-10 fokot tudtok csak emelni a benti hőn. Ezt ki tudod számolni te is, hogy mínusz 10 fokban mire lesz elég. Pl. befagy a wc-csészébe a víz.
15.ös.
Azért annyi, mert a pontozgatók többsége unatkozó tizenéves, aki mindenkit lepontoz, mert csak.
Nem mindegy egyébként? A válaszod ne attól függjön már, hogy jujj, csak sok zöld kezecskét kapj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!